CHP, Derbent Projesi’ne neden karşı?

CHP, Derbent Projesi’ne neden karşı?
AK Partili Canarıkan’dan CHP’li bir mimar hakkında şok iddia!

Canarıkan’ın iddiasına göre; CHP’li mimar, Yorum İnşaat’tan projenin mimarlık işini alamayınca Derbent Projesi’ne karşı çıkmaya başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin garantörlüğünde Derbent'teki hak sahiplerine tamamının 95 metrekare olan bire bir dairelerin verildiği projeye, bazı CHP’lilerin neden karşı çıktığı Sarıyer Belediye Meclisi’nde gündeme geldi.
 

Proje için Yorum İnşaat’ın peşinde koşan mimar kim?

Mecliste yaşanan tartışmalarda söz alan Gökan Zeybek, kürsüde yaptığı konuşmada sözü Derbent projesini yapan Yorum İnşaat'a getirdi. Yorum İnşaat üzerinden Derbent Projesi’ni eleştiren CHP’li Zeybek’e, AK Partili Canarıkan kürsüde cevap verdi.
 
Zeybek’in yanlış bilgiler verdiğini belirten Canarıkan, “Ben Yorum İnşaat’ın avukatı değilim. Başkaları gibi de proje yapmak için Yorum İnşaat'ın peşinde koşmadım. O arkadaşlar kendilerini bilir. Kimler proje yapmak için onların peşinden koştular? Bu kadar konuşursam yeter. Derbent'te yapılacak proje sizi neden bu kadar rahatsız ediyor Gökan Bey? Her hak sahibine verilecek 95 metrekarelik daireler sizi rahatsız mı ediyor?" diye konuştu.
 

Gökan Zeybek, Derbent projesine neden karşı!

Canarıkan’ın sorusu üzerine CHP’li Gökan Zeybek, “Rahatsız etmiyor” diye karşılık verdi. Canarıkan bunun üzerine, “O zaman neyine karşısın? 1650 tane hak sahibi çözüme kavuşacak. Büyükşehir Meclisi'nde beş binlik planlar geçerken çıktın kürsüye teşekkür ettin. Tutanaklar elimde” diye konuştu.
 
Gökan Zeybek ise “Yalan Söylüyorsun” deyince Canarıkan bu kez, “Ben yalan söylemiyorum, neden üzerine alınıyorsun yoksa sen mi gittin Yorum İnşaat'ın peşine proje yapmak için? Mimar Erdal Sarıgöl Bey bak hiç üstüne alınmıyor ama sen alınıyorsun” diye konuştu. 

AK Parti İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan’ın iddiası gündeme bomba gibi düşerken, meclisi izleyenler ise şaşkınlık içerisinde Gökan Zeybek’e baktı. Zor durumda kaldığı görülen Zeybek’in sessizliği ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Bu haber toplam 6367 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT