CHP Ayazağa’da seçim ofisi açıyor

CHP Ayazağa’da seçim ofisi açıyor
Uğur Mumcu’nun ölümünün 20. Yıldönümünde gazetecilerle bir araya gelen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz önemli açıklamalarda bulundu.

 

FSM Mahallesi’nin riskli alan ilan edilmesiyle ilgili konuşan Deniz, Sarıyer’e yeni bağlanan Ayazağa Mahallesiyle ilgili de çalışmalarını anlattı. Deniz, “Önümüzdeki hafta Ayazağa’da bir seçim bürosu açıp çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

Başkan Deniz FSM ile ilgili konuştu
Sarıyer’deki gündem ile ilgili de konuşan Deniz, riskli alan ilan edilen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ile ilgili, “Fatih Sultan Mehmet Mahallesi yaklaşık 20 bin kişinin yaşadığı 240 hektar alana kurulu bir yerleşim. Rantın en yüksek olduğu, 3.deprem kuşağında olan, herhangi bir risk taşımayan, çok katlı binaların olmadığı bu yer riskli alan olarak ilan edildi. Biz buna bir anlam veremedik. Çıkarılan afet yasasıyla gecekonduda yaşayan yoksul halk evinden ötelenerek şehrin en uç noktalarına götürülmeye çalışılmaktadır. Derbent ve Kazım Karabekir başta olmak üzere bu çalışmaların Sarıyer’de hız kazanacağını düşünüyorum. Biz FSM’ye AKP İlçe Başkanı ve yöneticilerini davet ediyoruz. Gelin sorunları birlikte çözelim. Bizde bu yürek ve heyecan var. Oradaki binaların güçlenerek ve güzelleşerek tekrar topluma kazandırılması konusunda yine biz sosyal demokratların sayesinde olacaktır” dedi.

mehmet_deniz_ic1.jpg

Ayazağa’da seçim ofisi açıyoruz
Bir gazetecinin “Sarıyer’e yeni bağlanan Ayazağa mahallesiyle ilgili nasıl bir çalışma yapıyorsunuz?” sorusuna ise Deniz, “Biz tüm Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızın oylarına talibiz. CHP’de çok hızlı bir gelişme süreci yaşanıyor. Ve iz inanıyoruz ki Ayazağa planları ters tepecek. Sınır değişiklikleri konusunda halk oylaması yapılması gerekiyor ama bu yaşanmadığı için oradaki halk çok büyük tepkili. CHP dışında birçok arkadaşımız bizimle çalışmak istiyor. Önümüzdeki hafta Ayazağa’da bir seçim bürosu açıp çalışmalarımıza hız vereceğiz. Orada umduklarını bulamayacaklar. Sosyal Demokrat Belediye Başkanı’mız çok sevdiğimiz Mustafa Sarıgül’ün aldığı oyu biz alacağız. Biz Sarıyer’de güçlüyüz ve kuvvetliyiz. Karşımızdakilerin çok başarılı veya başarısız olmaları hiç de umurumuzda değil. Onların hatalarına göre siyaset yapmıyoruz” diye cevap verdi. 

Belediye ile aramızda uyumsuzluk yok
Deniz, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Sarıyer Belediyesi arasındaki uyumsuzlukla ilgili sorulara ise şu şekilde cevap verdi: “Bizim bir uyumsuzluk problemimiz yok. Bizim anlayışımız gereği kamunun imkânlarını biz siyasi alanda kullanmayız. Belediye ile girit ilişkiler içinde olmamızı siyasi ahlak içerisinde görmüyoruz. Biz bunu Sarıyer’de tam olarak anlatamadık. 1,5 yıldır Sarıyer Belediyesi’nin tüm programlarına ben ve arkadaşlarım sürekli katılıyoruz. Orası bir devlet kurumu biz ise siyasi bir partiyiz. Her konuda birlikte olmamız gerekmiyor. Güzel çalışmalar yapılıyor, iyi projeler çıkartılıyor. Biz Sarıyer’de sadece CHP’lilerin işini yapmak için değil tüm Sarıyerlilerin sorununu çözmek için iktidar olduk. Geçmiş SHP dönemlerinde yaşanılan ilişkilerden uzak durmaya çalışıyoruz.”

ugur_mumcu_sariyer_mans.jpg

Bu haber toplam 3713 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum