CHP 2014'ün startını Ayazağa'dan verdi

CHP 2014'ün startını Ayazağa'dan verdi
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın Ayazağa Mahallesi Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreni gerçekleşti. Açılışa Ayazağalılar ilgi göstermeyince belediye otobüsleriyle Sarıyer'den takviye yapıldı.

 

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı 2014 yerel seçim startını Sarıyer’in çiçeği burnunda mahallesi Ayazağa’dan verdi. Açılışa, CHP Grup Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Koç, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Cebi, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Milletvekilleri Sedef Küçük ve Haluk Eyidoğan, Sinop Milletvekili Engin Altaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Giresun İlçe Başkanı Eşref Karaibrahim, belediye meclis üyeleri ve Sarıyer’in değişik mahallerinden çok sayıda CHP’li katıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de çiçek gönderdiği açılışa Ayazağa halkı ilgisiz kalıca Sarıyer’den otobüslerle CHP’lerin taşınması ise dikkatlerden kaçmadı.

fotogaleri.jpg
 
Mehmet Deniz, “Ayazağa’nın sorunlarını biliyoruz”
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz yaptığı konuşmasında, “Biz Cumhuriyet Halk partisi olarak; hukuksuzluğu, adaletsizliği, haksızlığı, ekmeğimize göz koyanları sadece kitaplardan öğrenmedik. Bu kavramları iliklerimize kadar 90 yıldır yaşayarak öğrendik. Sarıyer’in dolayısıyla Ayazağa mahallemizin en büyük probleminin mülkiyet sorunu olduğunu ve bu sorunun 11 yıllık anayasal çoğunluğu elinde bulunduran AKP iktidarı tarafından yoksul kesimin lehine çözülmeyip, aksine amacı alt gelir gruplarına konut sağlamak olan TOKİ, maalesef devlet arazilerini prina müteahhitlerine peşkeş çeken kurum haline gelmiştir. Bu kentin AVM’ lere, Teknoparklara, Golf sahalarına, rezidanslara, plazalara olduğu kadar Emekçilerinin, memurlarının, işçilerinin, gariplerinin de yaşam alanlarına burada yaşamaya hakkı vardır. Gelir seviyesi düşük yoksulları mülksüzleştirme projesi olarak yerinden yurdundan edip, şehrin en ücra köşelerine sürülmeye karşı hep beraber direneceğiz” dedi. 

Mehmet Deniz’den sonra Belediye Başkanı Şükrü Genç, Mahalle Muhtarı Özkan Sucu, Milletvekilleri, Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi ve son olarak ta Grup sözcüsü Haluk Koç söz alarak konuşma yaptılar. Açılış konuşmalarının ardından hep birlikte seçim koordinasyon merkezi gezildi.

Bu haber toplam 4502 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum