Çevreci Başkan sokak sokak Sarıyer'i geziyor

Çevreci Başkan sokak sokak Sarıyer'i geziyor
'Çevreci Başkan' sloganıyla seçim çalışmalarını tam gaz devam eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Avcı, Sarıyer'in çiçeği burnunda mahallesi olan Ayazağa pazarında vatandaşları dinledi.
Seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Avcı, Sarıyer’in değişik mahallerindeki semt pazarlarında stant kurarak vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Sivil toplum kuruluşları, muhtarları ve esnafları dolaşıp kendilerinden Sarıyer’in sorunlarını dinleyen “Çevreci Başkan” lakaplı Sabri Avcı son olarak Ayazağa semt pazarındaydı.

Avcı, “Ayazağa semt pazarında vatandaşlarımıza çay-kahve ikram ettik. Halkımızla ve pazarcı esnafı ile dertleştik. Dertleri ile dertleneceğimizi ve daha şimdiden dertlendiğimizi ifade ettik. Her gün bir semt pazarında çay kahve ikramı ile pazarcılarımız ve halkımızla bütünleşeceğiz. Pazar mahallerinde mobil tuvalet, abdesthane ve mescitlerle halkımızın ihtiyaçları en temiz şekilde ve sürekliliği temin edecek şekilde sağlanacaktır” dedi.

Pazarcı esnafının da Sabri Avcı’ya ilgisi oldukça büyüktü.

sabriavci1.jpg

sabriavci2.jpg

sabriavci3.jpg

Bu haber toplam 5971 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT