Çevreci başkan aday adayı 5 bin fidan dağıttı

Çevreci başkan aday adayı 5 bin fidan dağıttı
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan aday adayı Sabri Avcı, Sarıyer İDO iskelesi önünde 5 bin çam fidanı dağıttı.
Sarıyer Belediye Başkan aday adayı Sabri Avcı, AK Parti İl Başkanlığı önünde tüm İstanbul Belediye Başkan aday adaylarına çam fidanı dağıttı. Avcı, daha sonra Sarıyer’de yaşayan vatandaşlara da börek ikram ederek, 5 bin adet çam fidanı dağıttı.
 
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun Sütlüce’deki AK Parti İl Merkezi’nde verdiği kahvaltıya katılan Sarıyer Belediye Başkan aday adayı Orman Yüksek Mühendisi Sabri Avcı, kahvaltı sonrasında belediye başkan aday adaylarına çam fidanı dağıttı. Yaklaşık 299 belediye başkan aday adayına çam fidanı dağıtan Avcı, “Sarıyer İstanbul’ un akciğerleri. Sarıyer’in kalbi de ormanları ve insanları olacak. Sarıyer’in ormanlarını insanlara, insanlarını da ormanlarına yaklaştıracağım. Sarıyer ormanları ve ormancıları ile çok değerli bir beldemiz. Sarıyer’in doğal zenginliğini insanlar ile buluşturmak için ve bu nedenle adım ‘Çevreci başkan Sarıyer’de bir ilk’ sloganı ile yola çıktım. Bütün herkesin evinin önünde bir fidanı olmasını istiyorum ve bu yüzden Sarıyer İDO İskele önünde 5 bin adet fidan dağıtımı yapacağım. Sarıyer’de eksilen bir ağacın yerine iki ağaç dikerek arttığını göstereceğiz” dedi.

ÇEVRECİ BAŞKAN ADAY ADAYI 5 BİN FİDAN DAĞITTI
 
Daha sonra Sarıyer İDO iskelesi önünde Sarıyerli vatandaşlara Sarıyer böreği ikram ederek çam fidanı dağıtan Avcı, Sarıyer için planladığı projeleri basın mensupları ile paylaştı. Sarıyer’in ormanlarının İstanbul’un akciğerleri olduğunu vurgulayan Avcı, “Sarıyer’de hastalar, yaşlılar, engelliler için streslerini atmak için terapi ormanları yapacağız. Ormanlar ücretsiz olacak ve vatandaşlarımız ormana ücretsiz girecek” diye konuştu.

ÇEVRECİ BAŞKAN ADAY ADAYI 5 BİN FİDAN DAĞITTI
 
Sarıyer Belediye Başkan aday adayı Sabri Avcı, Sarıyer’i turizm merkezi haline getireceğini vurgularken, ulaşımın ise yer altından olacağına dikkat çekti. Avcı, sözlerine şöyle devam etti:
“Sarıyer’den Yuşa tepesine bir teleferik yapacağız. Bu teleferik ile İstanbul’a gelen her turist Sarıyer’e gelecek ve Sarıyer’e iş bırakarak istihdam oluşturacak. Sarıyer’de işsiz kimse kalmayacak. Sarıyer böreğini dünya markası yapacağımı taahhüt ediyorum ve buraya gelen turistler buradan börekçimizden börek yiyecek, balıkçımızdan balık yiyecek. Öncelikle Sarıyer’de ulaşımla ilgili çözümler bulacağız. Tünel ile Tarabya ve İstinye bölgeleri Ayazağa Cendere’ye bağlanarak kalıcı çözüm sağlayacağız. Merkezde Çayırbaşı’ndan İstinye’ye aktarmalı deniz ulaşımını sağlayan küçük vapurlar ve İstinye’den raylı sistemle İTÜ metrosuna geçiş ile çözeceğiz. Bundan sonra Sarıyer’de ulaşım yer altından olacak” dedi.

Bu haber toplam 3071 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT