Çetin Kara: 'Sarıyer’de güzel bir birliktelik sağladık'

Çetin Kara: 'Sarıyer’de güzel bir birliktelik sağladık'
AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun’un yaptığı organizasyonda bir araya gelerek çalışmalarını değerlendirdi.
Çetin Kara’nın AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanlığına atanmasının ardından çalışmalarına büyük hız veren AK Partili gençler, değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun’un organizasyonuyla İstinye Sosyal Tesislerinde yemekli toplantıda bir araya gelen gençler fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin toplantısına İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan, Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun ve eski Gençlik Kolları Başkanı İhsan Topçu da katıldı.

akgenc_yemek3.jpg

İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir yaptığı konuşmada gençlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 2014’te yapılacak olan yerel seçimler için aynı heyecanla çalışmalarını tempoyu daha da arttırmalarını istedi. 

Çetin Kara: “Sarıyer’de güzel bir birliktelik sağladık”
Gençlik Kolları Başkanı Çetin Kara, yeni gençlik yönetimi ile ilgili, “Yönetimimizi oluştururken öncelikli hedefimiz tüm Sarıyer'i kucaklayacak donanımlı gençleri bir araya getirmek oldu. Bu nedenle toplumun tüm kesimleriyle fikir alış verişinde bulunduk. Amacımız gençleri bir dava bilinciyle; sosyal, kültürel ve sportif organizasyonlarla geleceğe yön vermeleri konusunda desteklemektir. Ekibimizi kurarken Mart 2014 seçimlerinde partimizi zirveye taşıyacak olan birlikteliği sağlama konusunda aldığımız sorumluluk son derece önemliydi. Rabbimize şükürler olsun bu birlikteliği Sarıyer'de sağladık” diye konuştu.

akgenc_yemek2.jpg

Mayıs ayı Sarıyer’de bereketli geçti
Mayıs ayının Sarıyer için bereketli geçtiğini belirten Kara; “Çayırbaşı’nda 377 yataklı Devlet Hastanesinin temeli ile Garipçe'de 3.Köprü temelinin atılması son derece önemlidir. Yıllardır beklenen bu yatırımlar ''Sarıyer’de Devrim'' niteliğindedir. Bu yatırımlar hükümetimizin ve başbakanımızın Sarıyer'e verdiği önemi bir kez daha göstermiştir. Gençlik kolları olarak bu organizasyonda görev almak ve bu tarihi ana tanıklık etmek şükürler olsun bizlere nasip kısmet oldu” dedi. 

akgenc_yemek1.jpg

Başbakanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz
Son günlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak da “Ülkemizin son zamanlarda içerisinde olduğu süreç bizlerin hafızalarımızı tekrar tazelememizi sağlamıştır. Her an kötü niyetli grup ve çevreler ülkemiz üzerinde ameliyatlar yapmaya hazır bir vaziyette olduğunu göstermiştir. Demokrasi sözcüğünü ağızlarından düşürmeyenler şunu çok iyi bilmelidirler ki; Sandıkta istediğini alamayanlar illegal yöntemlerle bunu başaramayacaklardır. Biz gençler olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Başbakanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi. 

Kara, sözlerini “AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları olarak yemekli bir toplantı yaparak arkadaşlarımızı bilgilendirme ve istişare amaçlı bir araya getirdik. Buna katkı sunan Hüseyin Coşgun, ve bizi yalnız bırakmayan, İlçe Başkanımız Hüseyin Özdemir, Meclis Üyemiz Halil Canarıkan, eski Gençlik Kolları Başkanımız İhsan Topçu ve Reşitpaşa Mahalle Başkanımız Namık Korkmaz’ a da şükranlarımızı sunarız” diye tamamladı.

akgenc_yemek4.jpg

Bu haber toplam 6388 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT