Celal Yılmaz Gültekin kimdir?

Celal Yılmaz Gültekin kimdir?
Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin'in özgeçmişi...

Erzincan´ın Tercan ilçesinde dünyaya geldi.
İlköğrenimini Mercan'da, ortaokulu ise Tercan´da bitirdi. Liseyi Erzincan, Erzurum ve Sivas´ta tamamladı. Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü´nü bitiren Celal Yılmaz GÜLTEKİN daha sonra Erzincan Ticaret Meslek Lisesi´ne Fen Bilgisi öğretmeni olarak atandı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Fizik branşında Lisans tamamlama programını bitirdi.
1977´den 1980´e kadar öğretmenlik yaptıktan sonra Erzincan Ulular Ortaokulu´nda 1982´ye kadar görev yaptı. Bu görevinden sonra tayini çıkarak Şanlıurfa Viranşehir Lisesi´ne müdür olarak atandı. Burada kısa bir görevden sonra İstanbul Bakırköy Endüstri Meslek Lisesi´ne atandı. Uzun yıllar müdür başyardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulundu.
989 yılında Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde şube müdürü olarak görev yaptıktan sonra 1992 yılından itibaren Esenler ve Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1992 yılından 2011 yılının ocak ayına kadar Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu. Şu anda Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Celal Yılmaz GÜLTEKİN evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 15982 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT