Çayırbaşı'nda Sedat Özsoy'a sevgi seli

Çayırbaşı'nda Sedat Özsoy'a sevgi seli
Gittiği her mahallede büyük ilgi gören AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’a Çayırbaşı’nda da adeta sevgi seli vardı.

Çayırbaşı seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla sözü kesilen Sedat Özsoy, “Sarıyer’in Çayırbaşı’nın yanındayım. Kimsenin yalanlarına inanmayın. Rahat olun, evinizin çivisine dokunamaz ben varım” dedi. 

cayirbasiic5_.jpg

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kâzımkarabekir, PTT Evleri ve Çayırbaşı’nda halkla buluşan Özsoy’a gösterilen ilgi gözlerden kaçmadı. Salonların tamamen dolu olduğu toplantılarda AK Partili Özsoy’un sözü sık sık alkışlarla kesildi.  PTT Evleri’nde 22 Şubat’ta tapu töreni yapacaklarının sözünü veren Özsoy, Kâzımkarabekir ve Çayırbaşı’nda da mülkiyet ile ilgili garanti verdi. Çayırbaşı halkı Sedat Özsoy ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. 
 

"Rahat olun kimse Çayırbaşı’nın çivisine dokunamaz"

cayirbasiic6.jpgcayirbasiic7.jpg

Çayırbaşı’nda sevgi gösterileri içinde konuşma yapan Özsoy, “Vatandaş şuan da Derbent’te mutlu, biz bu süreci başka mahallelerde anlatınca artık insanlar kendisi istiyor başkan gel bizim de evimizi yık biz de yeni daireler istiyoruz diyorlar. İnsanlar bize güveniyorlar, biz Çayırbaşılının, Sarıyerlinin yanındayız. Onun için huzur içinde olun. Çayırbaşı’nda kimsenin evinin çivisine dokunamaz. Dünya lideri Başbakanımız, Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş arkamızda. Böyle bir güç Sarıyer’de tüm hizmetleri gerçekleştirecektir. İlk önce tapu işlemlerini halledeceğiz. Sizin istediğiniz türde çözüm yapacağız. İstemeyen mahallelere dokunmayacağız. Daha önce Poligon ve Ferahevler’de vatandaşlarımıza tapularını dağıttık. Şimdi de 22 Şubat’ta Kadir Topbaş ile birlikte PTT Evleri’ndeki vatandaşlarımızın tapularını vereceğiz. Yıllarımızı biz bu mahallelere verdik, artık şimdi herkes kendi yerinde huzurlu yaşamak adına çözüm zamanı geldi. Siyaset, makama oturayım, yurtiçi – yurtdışı seyahat yapayım, makam aracımla gezeyim yeri değildir. Ben görev sürecimde cumartesi-Pazar dahil çalışarak imkansızlıklar içerisinde hizmetler yaptım” dedi.
 

"CHP hiçbir iş yapmadan 230 trilyon borç yaptı"

cayirbasiic1.jpg

 CHP’li Sarıyer Belediyesi’nin 5 yılını eleştiren Özsoy, “CHP’nin şimdi hiçbir şey yapmadan 230 trilyon borç yapıldığını görüyoruz. Böyle konuşunca da arkadaşlar rahatsız oluyorlarmış. Olsunlar. Sarıyer’de verilen sözler yerine getirilmiyor ve böyle bir borç yapılıyorsa, ben 1 liranın bile hesabını sorarım. Biz Sarıyer’i 1 numara yapmak hedefiyle, dev projelerimizle adım adım göreve geliyoruz. 30 Mart gecesi Sarıyer Belediyesi’ne AK Parti’nin bayrağını sizlerin desteğiyle hep beraber dikeceğiz. Bize çalışmak yakışır” diye konuştu.
 
cayirbasiic4_.jpg
 

"CHP yıllarca tapularınıza engel oldu"

cayirbasiic2.jpg

cayirbasiic3.jpg
PTT Evleri Mahallesi’nde yapılan toplantıda konuşan Özsoy, “CHP’lilere rağmen onların tüm engellerine rağmen size tapularınızı veriyoruz. CHP 5 yıldır Sarıyer’i yönetiyor. 3 ayda tapu sözü vermişlerdi. Nerede verebildiler mi?  Veremezler onlar çözüm üretemezler herhangi bir projeleri yok. Çözümün önünde sadece engel oluyorlar. Onlara inanmayın. Çözüm sadece AK Parti’dedir. Onlar istediği kadar engellesinler biz halk için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Özsoy’u alkışlayan mahalle halkı tapuları için uğraş verdiği için AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e de teşekkür ettiler. Toplantılara katılan başkan aday adaylarından Şems Çakıroğlu ve Salih Güzel de komşularından destek istedi.

Bu haber toplam 5980 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum