Çayırbaşı Stadı'nın bakım çalışmaları devam ediyor

Çayırbaşı Stadı'nın bakım çalışmaları devam ediyor
Sarıyer Belediyesi tarafından Çayırbaşı Stadı’nda başta aydınlatma olmak üzere bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Sarıyer Belediyesi tarafından ilçedeki amatör spor kulüplerinin yoğun olarak kullandığı Çayırbaşı Stadı’nda başta aydınlatma olmak üzere bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 

Gençleri spora yönlendirmek amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştiren Sarıyer Belediyesi, ilçedeki spor alanlarının bakım ve onarım çalışmalarına da büyük bir özen gösteriyor. Bölgedeki amatör spor kulüplerinin maç ve antrenman için kullandığı tesislerin bakımı rutin bir şekilde yapılarak gençlere daha iyi şartlarda spor yapma imkânı sunuluyor.

Kulüplerin yoğun olarak kullandığı ve yüzlerce kişinin spor yaptığı Çayırbaşı’ndaki futbol sahasındaki başta aydınlatmaların yenilenmesi çalışmaları ve diğer bakımları da devam ediyor. Birkaç güne bitmesi planlanan çalışmaların sonunda Çayırbaşı Stadı da daha iyi şartlara sahip olmuş olacak.

Göreve geldiği günden bu yana Sarıyer’in tüm mahallelerdeki boş alanları park ve spor alanı olarak değerlendiren Belediye Başkanı Şükrü Genç’in öncülüğündeki Sarıyer Belediyesi sayesinde ilçedeki binlerce çocuk ve genç spor yapma imkânı buluyor.

Bu haber toplam 22774 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT