Casus Telefon Nedir Ve Ne İşe Yarar?

Casus Telefon Nedir Ve Ne İşe Yarar?

Telefonların üzerine dış etkenler tarafından kurulan yazılımlar çok sık görünmez. Belli başlı telefonların sistem açığı varsa dış etken bu telefonu gerçek bir yazılımla istediği şekilde yönetebilir. Casus telefon sadece model değildir. Yazılım ile çalışmaktadır. Uygun telefon üzerinden istenilen mesajlaşma raporları bile görülebilir. Bu yazılım tüm telefonlara uygun şekilde çalışmaktadır. Kullanım amacı sorulacak olursa kişiler genelde çocuklarının girdiği siteleri ve yaptığı arkadaşlıkları merak etmektedirler.

Çocuk güvenliğini sağlamak amacıyla kurulan bir programdır. Kişi arkadaşından veya başka bir aile bireyinden şüphe duyuyorsa bu yazılımı kullanarak neler yaptığını görebilir. Sizlere sunacağımız bu casus yazılımı sayesinde hiçbir süresi olmadan, kişi SIM kartını çıkarsa bile asla etki göstermeden dilediğinizce web paneli üzerinden tüm kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Sizlere sunmuş olduğumuz bu seçenekler ile kişinin yaptığı tüm eylemleri görebilirsiniz.

Casus Yazılım İle Neler Yapılabilir?

- Kişinin arama kaydını ve rehberini,

- Mesajlarını ve kopyaladığı metinleri,

- Kullandığı mesaj programları üzerinden yapılan konuşmaları,

- Skype, Whatsapp, Viber ve benzeri uygulamalar üzerindeki yazışmalar ve sesli konuşmaları,

- Sosyal medya uygulamaları üzerindeki yapılan hareketleri,

- Cihazın galerisine yüklenen fotoğrafları, videoları ve müzikleri,

- İnternet tarayıcı geçmişine kadar görebilme aynı zamanda atılan elektronik postalara ulaşma imkanınız bulunmaktadır.

Casus programı internet bağlantısı ile çalışmaktadır. Kişi internetini kapatırsa bağlantı kesilir, tekrar internetini açtığı zaman tüm konuşmalar panele sırasıyla yüklenir. Aynı zamanda eğer kullanılan telefon iPhone ise telefona iCloud şifresi biliniyorsa uzaktan program yüklenebilir ve telefon yönetimi kolayca yapılabilir. Bu programı kullanmadan önce mutlaka telefonun uyumlu olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Yazılım her akıllı telefon üzerinde çalışmaktadır. Yazılım Android, iOS ve Windows işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Casus Yazılımı Telefona Nasıl Yüklenir?

Öncelikle kendinize uygun paketi seçmelisiniz. Daha sonra kuracağınız cihaza size atılan link üzerinden yazılımı indirip kurmalısınız. Sonra size vereceğimiz link üzerinden panele girip artık telefonun her bilgisine kolayca erişebilirsiniz.

Bu haber toplam 7493 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Teknoloji