Canlı yayında projelerini anlattılar - VİDEO

Canlı yayında projelerini anlattılar - VİDEO
Sarıyer Belediye Başkan Adayları Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı olan NTV'de canlı yayınlanan “Seçim Aktüel” programında projelerini anlattılar.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç ile AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’un konuk oldukları programda her adaya yaklaşık 10 dakika süre tanındı.  

Şükrü Genç’ten somut bir proje çıkmadı

Programda ilk olarak CHP’nin adayı Şükrü Genç çıktı. Önündeki kağıtlara bakarak konuşan Genç, '5 yıllık sürede çok hizmet yaptık' dedi ancak hiçbir somut örnek ortaya koyamadı. En çok merak edilen konu ise 2009’da, '3 ayda tapu' sözü veren Genç’in mülkiyet konusunda söyleyecekleriydi. Genç’in bu konuda da herhangi bir proje sunmaması dikkat çekti. Şükrü Genç yeni dönemle ilgili de Sarıyer halkına neredeyse hiçbir proje sunmadı.
 
 

Özsoy, mülkiyet konusunda garanti verdi

Şükrü Genç’ten sonra AK Parti Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy canlı yayına çıktı. Özsoy, ilk önce mülkiyet konusunda Sarıyer halkına güvence verdi. “Yerinde Kentsel Dönüşüm” ile ilgili somut örneklerle net konuşan Özsoy, “Hiç kimse Sarıyer’den bir adım öteye gitmeyecek. Yerinde kentsel dönüşüm projemiz ile halkımızın menfaati neyse onu yapacağız. Projelerimizi sunacağız, isterlerse yapacağız. Ancak biz böyle yaşamaktan memnunuz derlerse, onlara bu şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
 
 

Sedat Özsoy’dan önemli projeler

Canlı yayında “Sarıyer’i huzura kavuşturmak için hizmet etmeye geliyorum” diyen AK Partili Özsoy, Yerinde Kentsel Dönüşüm'den Balıkçılar Çarşısı'na, Belediye Sarayı, Kültür Merkezleri, Metro Ağları, Meydan Düzenlemeleri, Doğal Yaşam Alanları, Botanik Parklar, Dev Spor Tesisleri, Turizm Tesisleri, Sağlık Tesisleri ve daha birçok sosyal projesini anlattı.

Bu haber toplam 7657 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum