Canarıkan'dan, Genç'e ağır sözler

Canarıkan'dan, Genç'e ağır sözler
AK Parti Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan 3.5 yılı dolmasına rağmen verdiği sözleri tutmayan Şükrü Genç’in Sarıyer halkına karşı mahcup olduğunu söyledi.

Sarıyer Belediye Meclisinde gündem dışı söz alan Canarıkan, Şükrü Genç’in “Engelleniyoruz” gibi çeşitli bahanelerle halkı oyaladığını vurguladı ve AK Parti’nin Sarıyer’e yaptığı yatırmaları örnek göstererek “Biraz vicdan” dedi.

Seçim meydanlarında atıp tutmak, 3 ayda tapu vermek kolaydı!
Canarıkan meclisi izleyen Sarıyerlilerden alkış alan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Kuşkusuz ki hepimiz yaşadığımız çevreye hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Ancak bir gerçek var ki, siyasetçiler için verilen sözlerin tutulması çok önemlidir. Seçim meydanlarında atıp tutmak, 3 ayda tapu vermek kolaydır, ama önemli olan bu sözlerin altında kalıp ezilip bükülmemektir. Siyasetçilerin verdiği vaatleri tutarak seçmene karşı mahcup olmaması büyük bir beceri ister.  Becerikli insanlar hizmet üreterek aldığı oyun hakkını verir ve seçmenin yüzüne büyük bir gururla bakarlar. Beceriksizler ise çeşitli bahaneler üreterek halkı oyalamaya çalışır ve zaman daraldıkça mahcup olurlar.

Sözlerini tutmayan Şükrü Genç Sarıyer halkına karşı mahcuptur
Açık ve net ifade etmek istiyorum değerli arkadaşlar maalesef CHP’li Sarıyer Belediyesi, Sarıyer halkını tam 3,5 yıldır oyalıyor. Ve sayın belediye başkanı Şükrü Genç, Sarıyer halkına karşı mahcuptur. Çünkü Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü Genç, seçim meydanlarında halka verdiği sözlerin hiçbirini tutmamıştır. 29 Mart 2009’un üzerinden 3,5 yıl geçmesine rağmen, maalesef Sarıyer halkının derdine derman olamamıştır. Ne 3 ayda tapu verebilmiş, ne de büyük bir şatavatla temeli atılan belediye hizmet binası ve nikâh salonunda önemli bir gelişme vardır. Üzülerek söylüyorum, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na attırılan temellerin bile ne kadar doğru olduğu ortadadır.



Belediye binasının inşaatı durdu
Ek bir bilgi vereyim arkadaşlar: Belediye hizmet binasının inşaatı durmuştur. İhalesi bile doğru dürüst yapılamamaktadır. Duyduğum kadarıyla bu hafta yine çeşitli bahanelerle ihale iptal olmuş. Şimdi çıkar dersiniz ki AK Partililer engelliyor. Beceriksizliğinize bulduğunuz en büyük bahane de maalesef ki budur. 

AK Partili Büyükşehir Sarıyer’e devasa yatırımlar yaptı
Biraz etrafınıza bakın arkadaşlar. Her platformda “Hizmet etmemizi engelliyor” dediğiniz AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediyemiz son 4 yılda Sarıyer’imize yaptığı devasa yatırımlarla deyim yerindeyse adeta ilçenin kaderini değiştirdi. Sarıyer ilçe olduğu günden bu yana AK Partili Büyükşehir Belediyesi’nin eliyle en büyük hizmeti alıyor. Mahallerdeki sorunların köklü çözümlerinin yanında, Hacıosman’a kadar gelen metro, yine Sarıyer’deki trafik sorununu neredeyse sıfıra indiren çift yönlü karayolu tüneli ve ilçeye yeni bir vizyon kazandıran İstinye ve Tarabya’daki marinalara gururla bakıyoruz. Ve buradan Sarıyer halkına verdiği bu değerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a grubumuz adına çok teşekkür ediyorum.

Siz “engelleniyoruz” dedikçe AK Parti Sarıyer’e hizmet yağdırıyor
Biz samimiyiz arkadaşlar hiçbir şekilde bahane üretmiyoruz, halkımıza sadece hizmet ediyoruz. Bakın biz bir taraftan Sarıyer halkına verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu ve mutluluğunu yaşarken, diğer taraftan da CHP’li arkadaşlarımız mahcup olmasın diye uğraşıyoruz. Bu mu engellemek Allah aşkına… Biraz vicdan diyorum. Siz, “bizi engelliyorlar” dedikçe biz inadına Sarıyer’e daha da hizmet getireceğiz.

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT