Can dostlarımız emin ellerde..

Can dostlarımız emin ellerde..
Sarıyer Belediyesi, içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmadı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talimatıyla sokaktaki hayvanlara mama desteği artırıldı. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin her noktasında yürütülen çalışmalara ilgili Başkan Yardımcısı Nadir Günday’da katıldı.

MAHALLELER DÜZENLİ OLARAK GEZİLİYOR

Koronavirüs salgınına karşı yoğun bir şekilde çalışmalar yürüten Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan sokak hayvanlarını besleme çalışmalarını Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve Veteriner İşleri Müdür Coşgun Uzaldı yerinde inceledi. Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Sarıyer’in 38 mahallesinde sokakta yaşayan hayvanlar için rutin mama desteği faaliyetlerine artırarak devam ediyor. Düzenli olarak güncellenen liste doğrultusunda Bahçeköy, Belgrad Ormanı, Havantepe, Maden, Sarıyer, Tarabya, İstinye, Yeniköy, Rumeli Feneri ve Maslak mahallelerinin yanı sıra birçok farklı mahalleye de sevimli dostlarımız için mama ve su bırakıldı.

mama5.jpg

REHABİLİTASYON MERKEZİ HİZMETTE

Özellikle merkezi yerlerde yaşamayan patili dostlarımız için ormanlık bölgelere mama desteği sağlayan ekipler, ilçenin belirli noktalarında bulunan mamamatiklerin de hem temizlik hem de bakımını yaparak dostlarımızın sağlığını düşünüyor. Ayrıca Kısırkaya da bulunan Safiye Kaya Rehabilitasyon Merkezi’nde muayeneler ve tedaviler devam ediyor.

Sizler de evlerinizin önüne bir kap su ve bir kap mama bırakarak can dostlarımıza destek olabilirsiniz. 

mama1.jpgmama2.jpgmama3.jpgmama4.jpgmama6.jpgmama7.jpgmama8.jpgmama9.jpgmama10.jpg

Bu haber toplam 17292 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT