Çamurlu Köyü Derneği'nden muhteşem gece

Çamurlu Köyü Derneği'nden muhteşem gece
Sivas’ın Divriği ilçesine bağlı Çamurlu Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği 30. yıl gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul’da yaşayan Sivas’ın Divriği ilçesine bağlı Çamurlu Köyü sakinleri köy derneklerinin organize ettiği 30. yıl yemeğinde Sarıyer’de bir araya geldi.

Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen; türkülerin söylendiği, halayların çekildiği gece renkli anlara sahne oldu. Geceye; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, İsmail Erdem, Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Nizamettin Günel, İBB Meclis Üyesi Nadir Günday, Meclis Üyesi Adayı Taylan Yıldız ve İstanbul’un birçok ilçesinde yaşayan Çamurlular katıldı. İBB Meclis Üyesi Nadir Günday ve kardeşi Nedim Günday yemeğe katılan tüm gelen tüm misafirlerle yakından ilgilendiler. 

Şükrü Genç’e teşekkür plaketi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı selamlama konuşmasında ülke olarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çamurlu Köyü Dernek Başkanı İsmail Çınar ise köylerindeki cemevi yapımında katkıda bulunduğu için köylüleri adına Şükrü Genç’e teşekkür plaketi takdim etti.  

Gecede sahne alan Cem Boyraz ve Filiz Ağar söyledikleri bir birinden güzel türkülerle katılımcıları coştururken, Cem Boyraz’ın söylediği uzun havaya Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’te eşlik etti.

camurlu1.jpgcamurlu2.jpgcamurlu3.jpgcamurlu4.jpgcamurlu5.jpgcamurlu6.jpgcamurlu7.jpgcamurlu8.jpg

Bu haber toplam 6124 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT