Büyükşehir'den Garipçe'ye dev tesis

Büyükşehir'den Garipçe'ye dev tesis
Son yıllarda ilçeye yaptığı dev yatırımlarla Sarıyer halkına büyük hizmetler sunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Garipçe Köyü’ne dev bir spor tesisi kazandırıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, daha önce Sarıyer’deki köy gezisinde Garipçeliler kendisinden spor tesisi istemişlerdi. Köy halkının bu talebini geri çevirmeyen Topbaş, Garipçe Köyü’ndeki 10 dönümlük boş alana dev bir spor kompleksi projesi başlattı. Halı saha ve basketbol sahasının olduğu tesislerin içine çocuk oyun grubu ve fitness aletleri de konuldu. Yapımı tüm hızıyla devam eden dev spor tesisi birkaç gün içerisinde açılacak.

fotogaleri.jpg

Büyükşehirden Garipçeye dev tesis galerisi resim 3
 
Özdemir; Bu tesis Garipçe ‘ye çok yakıştı…
Çalışmaları yerinde izleyen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Garipçe‘ye kazandırılan tesislerle ilgili Sarıyer Manşete bilgi verdi. Özdemir, “Sarıyer’de ne yapılıyorsa AK Parti’nin eliyle yapılıyor. Bizim tek hedefimiz vatandaşlarımızın daha rahat etmesi ve yaşam kalitesinin daha da artmasıdır. İşte AK Parti bunun için çalışıyor. Büyükşehir belediyemiz Sarıyer’deki diğer mahallelerde yaptığı gibi köylerimize de önemli hizmetler getiriyor. Garipçe konumuyla belki de İstanbul’un en güzel köyü. Buraya 10 dönüm arazi üzerine dev bir tesisi kuruyoruz. Basketbol sahası, halı sahası, çocuk oyun grubu yine fitness aletleri konuldu. İnşaatı tam gaz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde halkımızla birlikte açılışını yapacağız. Bu tesis Garipçe’ye çok yakıştı şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Büyükşehirden Garipçeye dev tesis galerisi resim 13
 
Garipçe’den Topbaş’a teşekkür! 
Çalışmalarla yakından ilgilenen Garipçe Köyü Muhtarı Ferudun Berber köy halkı adına katkılarından dolayı Hüseyin Özdemir’e teşekkür etti. Muhtar Berber, “Büyükşehir belediyemiz köyümüze çok güzel bir hizmet getiriyor. Bu tesis köyümüzün gençleri için çok önemliydi. Sağ olsun talebimizi hemen karşıladılar. Başta Kadir başkanımız olmak üzere ilçe başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Büyükşehir Garipçe’nin çehresini değiştirdi
Öte yandan 3. Köprünün geçtiği ve hafta sonlarında İstanbulluların kahvaltı yapmak için akın ettiği Garipçe’de Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları bununla da sınırlı değil. İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatı üzerine köyün tüm yolları asfaltlandı. Köy içinde trafik sıkışıklığının yaşanmaması için de yolun bazı noktaları genişletildi. 

Garipçe’nin keyfi yerinde! 
Garipçeliler AK Partili İBB’nin çalışmalardan bir hayli memnun görünüyor. Sarıyer Manşet Gazetesi’ne konuşan köy halkı; “Özellikle 3. Köprü Garipçe’ye değer kattı. Çocuklarımızın spor yapacakları alan yoktu. Kadir Topbaş köyümüze gezmeye geldiğinde kendisine söyledik ve sağ olsun bizi kırmadı ve çalışma başlattı. Köyün yollarına da el attı. Büyükşehir Garipçe’nin çehresini değiştirdi. Kadir Topbaş’ın hizmetlerinden çok memnunuz, keyfimiz yerinde” diye konuştular.

Bu haber toplam 10500 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
4 Yorum