Büyükdere’de baz istasyonu kutlaması

Büyükdere’de baz istasyonu kutlaması
Verdikleri mücadeleyle Büyükdere’den baz istasyonunu kaldırtan mahalle sakinleri, zaferi balık sofrasıyla kutladı.
Büyükdere Mahallesi Dereiçi Bağlar Sokakta yaşayan bir vatandaşın evinin yanındaki bir alana baz istasyonu taktırması, mahalleliyi ayağa kaldırmış ve yaklaşık 200 kişilik bir grup Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı’yı da yanına alarak eylem yapmıştı. Mahalle halkı Muhtar Yazıcı öncülüğünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğü, BEDAŞ Bölge Müdürlüğü gibi kurumlara yazılı müracaatlar yapmıştı.
 
Mahalle halkının büyük mücadelesi sonuç verdi. Pazar günü mahalleye gelen 15 kişilik bir ekip söz konusu baz istasyonunu kaldırdı. Sokak sakinleri baz istasyonunun sökülüp kaldırılmasını düzenledikleri mangal partisiyle kutladı. Hafta sonu ve havanın da güzel olmasıyla toplandıkları alanda 12 masayı birleştiren yaklaşık 140 kişi 7 kasa balık tüketti. 
 
Yoldan geçen vatandaşlar da kurulan masalara davet edildi. Sokak sakinleri tarafından mangal sofrasına davet edilen Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı, “Siz sokak halkı olarak birlikte hareket ettiğiniz için bugün bu güzel sonucu aldık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diyerek davetlerinden dolayı sokak sakinlerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 4067 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT