Büyükdere'de Ali Yazıcı sesleri!

Büyükdere'de Ali Yazıcı sesleri!
Sarıyer’in en güzel mahallelerinden biri olarak görülen Büyükdere’deki muhtarlık seçimlerinde Ali Yazıcı favori görülüyor.
30 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça Sarıyer’in birçok mahallesinde de muhtarlık yarışı hız kazandı. En çok merak edilen Mahalle ise Büyükdere oldu. Geçtiğimiz seçimlerde birkaç oyla seçimi kaybeden Büyükdere’nin sevilen ismi Ali Yazıcı bu seçimin en büyük favorisi görünüyor. Büyükdere denilince akla gelen birkaç isimden biri olan Yazıcı muhtarlık yarışında bir adım önde gidiyor.
 
Esnaf başta olmak üzere, Büyükdere’de herkes tarafından sevilen Yazıcı’nın yıllardır mahallenin tüm sorunlarıyla yakında ilgilenmesi şansını daha da arttırıyor. Büyükdereliler, “Bir yere muhtar olunacaksa oraya gönül vermek lazım. Oraya sevdalanmak lazım. Ali Yazıcı ta bir Büyükdere sevdalısı. Nerede hangi sokakta bir sorun olsa, kimin hastası ya da cenazesi olsa Ali Yazıcı’yı orada görüyoruz. Ailemizden biri olarak görüyoruz. Bu sefer kazanacağına yürekten inanıyoruz. Sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştular.

Bu haber toplam 7510 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT