Burun Estetiği Yaptıracaklar Mutlaka Okusun

Burun Estetiği Yaptıracaklar Mutlaka Okusun

Burnunuzun şeklinden mutlu değilseniz, daha önce bir ameliyat geçirip de istediğiniz sonucu almadıysanız ya da çok ciddi nefes problemleri yaşıyorsanız bugün sahip olduğumuz cerrahi teknikler ve hekimlik becerileri ile Burun Estetiği ile konforlu bir nefese ve çok daha iyi görünen bir buruna sahip olabilirsiniz.

Burun Estetiği hayatınızda alacağınız önemli kararlardan biri olabilir. Bu sebeple çok iyi araştırmalı, sağlığınız için en doğru ve kaliteli olanı seçmeniz gerekecektir. Bu süreçte ‘’Ameliyatsız Burun Estetiği’’ , ‘’Ucuza Burun Estetiği’’ , ‘’10 dakikada Burun Estetiği’’ gibi başlıklar altında dikkatinizi çekmeye çalışan ve tıbbi prensiplerden uzak ticari yaklaşımlarla hastalarına yaklaşan merkezlerden uzak durmalı ve bilinçli bir hasta olmalısınız.

Peki söz konusu Burun Estetiği olduğunda nasıl bilinçli bir hasta olunabilir?

İşte bu sorunun yanıtı için şimdi sizlere izlemeniz gereken adımlar ve önemli püf noktalarını ileteceğim. Öncelikle gerçekçi vaadler ile gerçek dışı vaadleri ayırd etmek bu süreçte oldukça önem teşkil edecektir. Bu vaadler konusunda sizlere birkaç örnek vermek isterim.

Burun estetiği ‘nde %100 sonuç garanti midir?

Bugün tam teşekküllü A sınıfı hastane ortamlarında gelişmiş ultrasonik cihazlar ile yapılan Burun Estetiği operasyonları oldukça başarılı sonuç verse bile, hiçbir zaman söz konusu sağlık olan bir işlemde %100 garanti diye bir kelime kullanılamaz. Bu tür garantiler mal ve eşyalar içindir. Burun Estetiği için görüş aldığınız merkezde bu ya da buna benzer ibareler kullanılıyorsa tüm hastaların bilinçli olması bu tür tuzaklardan kendini koruması gerekmektedir.

Bir ameliyat ne kadar başarılı olursa olsun, ameliyat bittikten sonra başlayan hastanın iyileşme süreci bizleri sonuca götüren en önemli süreçtir. Hastanın doku iyileşme sürecini, oksijenleme kapasitesini önceden tahmin edemeyeceğimiz için bu durum öncesi görüşler hiçbir zaman kesinlik içermez.

Bu nedenle söz konusu sağlık olduğunda sizlere abartılı vaadler veren ve kesin sonuç - %100 Memnuniyet Garantisi gibi mal ve eşya satıcılarının kullandığı terimleri kullanan merkezlerin doğruluk ve samimiyetini araştırınız.

Ameliyatsız Burun Estetiği

Burun Ameliyatı Sürecinde hastaların aklını kurcalayan konulardan biri de hiç şüphesiz Ameliyatsız Burun Estetiği’dir. Burada kast edilen Burun Dolgusu işlemi olsa da, kimi zaman kelime oyunları ile hastaların dikkatini çekmeye çalışan merkezler ameliyatsız olarak da burun estetiği yapılabileceğini savunur.

Şunu bilmeniz gerekir ki, dolgu ile buruna yapılan müdahalelerde hiçbir zaman nefes sorunları tedavi edilemez, buruna kıkırdak desteği sağlanamaz ve burun orta hatta alınamaz. Dolgu her zaman ‘’mış gibi yapar’’ yani bir illüzyon oluşturur.

Burun sırtındaki ufak kemerler dolgu ile gizlenebilir ya da eğer çöküntüler mevcutsa, bu çökük yerler dolgu ile gizlenebilir. Ancak bilmelisiniz ki dolgu yapılan alanın hacmini büyütür. Yani Burun Dolgusu sonrasında burnunuz az da olsa daha büyük görünecektir.

Hastalara Tavsiyeler

Burun Estetiği acele etmeden iyice analiz ederek almanız gereken bir karardır. Bu sebeple öncelikle yüz yüze görüşme için kendinize alanında uzman hekimler belirlemeniz ve bu hekimlerden muayene randevusu alarak bizzat ameliyat durumunuz için değerlendirme istemeniz gereklidir.

Hiçbir zaman bir hekimin sekreteri ile görüşüp karar vermeyin. Buradan alacağınız bilgiler herkes için söylenebilecek genel süreçlerdir ve ancak doktorunuz size kapsamlı bir muayene yaptıktan sonra sizin Rinoplasti sürecindeki yol haritanızı belirleyebilir.

Doktor seçimizi evinize yakın diye / lokasyonu baz alarak yapmayın. Hayatınızda alacağınız en önemli kararda kaliteden yana seçim yapmak için sizde kendinizden fedakarlıkta bulunmalısınız.

Düşük fiyatın cazibesine kapılmayın. Elbette işin maddi boyutu hepimiz için çok önemli. Ulaşılabilir olmadıktan sonra ne kadar iyi olursa olsun, hayata geçmeyecektir. Ancak tam teşekküllü bir hastanede ameliyat olmanın, bu ameliyatta Piezo gibi ultrasonik sistemler kullanmanın belli bir maddi karşılığı olduğunu unutmamak gerekir.

Birkaç doktorla birden görüşme yapmak sizlere kıyaslama şansı verebilir. En iyi iletişim kurduğunuz, kendinizi en net ifade edebildiğiniz, sizi dinleyen ve problemlerinize çözümler sunan, sizi ve ne istediğinizi anlayan bir hekimle değişim yolunda yürümelisiniz.

Burun estetiği ve daha fazla makale için https://gurkankayabasoglu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 2990 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık