Bülent Arınç'tan Sarıyer’e övgü dolu sözler

Bülent Arınç'tan Sarıyer’e övgü dolu sözler
İslam İşbirliği Teşkilatı ile Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen "Hukuk ve Medya Bağlamında Uluslararası İslamofobi Konferansı" The Grand Tarabya Oteli'nde gerçekleştiriliyor.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı konferansa ulusal ve uluslararası birçok davetli ve medya mensubu katıldı. Sarıyer Manşet Gazetesi’nin de davetli olduğu konferansta konuşan Başbakan Yardımcısı Arınç, Sarıyer’e övgüler yağdırdı.

konfic5.jpg

Arınç katılımcılara, “Şuanda İstanbul’un en güzel noktasında bulunuyorsunuz. Sarıyer’de, Türkiye’nin en prestijli otelindesiniz. Buranın, Sarıyer’in ve Tarabya’nın da keyfini çıkartmayı da ihmal etmeyin” dedi. 

Konferansa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yanı sıra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir de katıldı. 

konfic1.jpg

Özdemir, “Bu tür etkinlikler önümüzdeki dönem Sarıyer’de devam edecek”
Bu tür uluslararası bir organizasyonun Sarıyer’de yapılıyor olmasından büyük mutluluk duyduğunu ve bu tür organizasyonların önümüzdeki dönemlerde devam edeceğini belirten, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir konferansla ilgili de “Karşılıklı hoşgörü, birlikte yaşama, toplumların birbirine saygı duyması amacı taşıyan güzel bir organizasyon” dedi. Sarıyer’i turizm merkezi yapmak için AK Parti’nin önemli projelerinin olduğunu vurgulayan Özdemir, “Biz ufku geniş bir açıdan bakıyoruz. Seçimi aldığımız takdirde Sarıyer’i kongre merkezi haline getireceğiz. Sarıyer hak ettiği noktaya gelecek. Bunun için hazırlanıyoruz” diye konuştu.

konfic3.jpg
 
Kaymakam Karaman: “Böyle organizasyonlar Sarıyer’e değer katıyor” 
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ise bu tür etkinliklerin Sarıyer’e değer kattığını ve dünyaya tanıtılmasında önemli bir rol oynadığını söyledi. Karaman, “Sarıyer’in marka değerini arttırmak amacındayız. Bu yüzden turizm derneği kurduk burada da çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarla güzel Sarıyer’imizi daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Sayın Başbakan Yardımcımızın Sarıyer’den övgüyle bahsetmesi bizleri oldukça gururlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

konfic2.jpg

Bu haber toplam 5326 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum