Bu neyin kutlaması!

Bu neyin kutlaması!
Türkiye Sarıyer’deki rezaleti konuşurken onlar kutlama yaptı.

İlke kez Sarıyer Manşet Gazetesi’nin gündeme getirmesiyle, Türkiye’nin gündemine oturan CHP’deki geç başvuru skandalı, partiye büyük bir prestij kaybettirdi. CHP’liler özür beklerken, Şükrü Genç’in kutlama yapması ise tepki topladı. CHP’liler, “Şükrü Genç 90 yıllık partiyi nasıl rezil ettiğini kutluyor” diye tepki gösterdi.

 
90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi, Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kişisel hırsları yüzünden Sarıyer’de az daha seçime giremiyordu. Meclis üyesi aday listesindeki tartışmalar yüzünden başvuru evraklarının İlçe Seçim Kurulu’na geç telim edilmesi tam bir skandala dönüştü.
 
Sarıyer Manşet ’in gündeme getirdiği skandal kısa zamanda tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Gazeteler, ana haber bültenleri ve siyasi partilerin tek gündem maddesi haline geldi. İlçe Seçim Kurulu, CHP’nin bu hatasından dolayı seçimlere girmemesi yönünde karar verdi. Tüm CHP’liler buna sebep olan Şükrü Genç’e tepki gösterirken, partililere sevindirici haber YSK’dan geldi. Olağanüstü toplanan YSK, İlçe Seçim Kurulu’nun kararını bozarak CHP’nin önündeki engeli kaldırdı.
 

ÖZÜR DİLEYECEĞİNE KUTLAMA YAPTI


Asıl ilginç olan ise bu andan sonra yaşandı. Şükrü Genç’in çıkıp partililerden özür dilemesi gerektiği yerde, yandaşları ile birlikte kutlama yapmasına ise Sarıyerliler bir anlam veremedi. Şükrü Genç’in bu tavrı ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.  Kimi Sarıyerliler, “Şükrü Genç 90 yıllık partiyi nasıl rezil ettiğini kutluyor” diye tepki gösterirken, kimileri ise “Bu neyin kutlaması bir söz vardır; hırsızın hiç mi suçu yok” diye mesajlar paylaştı.
 
Sarıyer Manşet'e konuşan CHP’liler ise, “Tam bir rezillik yaşandı. 5 yıldır Sarıyer’i yöneten bir adam bir listeyi bile zamanında veremedi. Herkes bizimle dalga geçiyor. Siz böyle mi iktidar olacaksınız diye dalga geçiyorlar. 90 yıllık partiyi bu hale getirenler utansın. Ama görüyoruz ki utanmaları yok. Bunu bile kutlayacak kadar bilgisizler. Yapmaları gereken tek şey çıkıp CHP’lilerden özür dilemeleridir” diye konuştular.

Bu haber toplam 4796 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum