'Bu mücadele artık devlet politikası olmalı'

'Bu mücadele artık devlet politikası olmalı'
Uyuşturucuya savaş açan Şükrü Genç’ten Ankara’ya önemli mesaj
Sarıyer Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, uyuşturucu ile mücadelede önemli mesajlar verdi.
 
Uyuşturucu ile mücadele komisyonunun hazırladığı raporun önemine dikkat çeken Başkan Genç, bunun bir devlet politikası olması gerektiğini söyledi. Başkan Genç, konuşmasında Sarıyerlilere nikâh salonunun Ekim ayının sonunda biteceğinin de müjdesini verdi. 
 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DEVLET POLİTİKASI OLMALI

Şükrü Genç

Başkan Genç konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Uyuşturucu ile ilgili komisyonumuzun yapmış olduğu çalışmalar Türkiye için çok önemli ve bu konunun kamuoyu ile çok yoğun bir şekilde paylaşılması gerekiyor. Uyuşturucu kapsamı içinde olan vatandaşlarımızın oradan kurtarılmasına yönelik yapılması gereken çalışmaların bir devlet politikası olması gibi bir durum var. Türkiye’de bu işin tek tedavisinin yapıldığı yer AMATEM. Bu çalışmamız sadece CHP’nin değil tüm Sarıyer meclisinin çalışmasıdır.”
 

EVLENDİRME BİNASI BİTİYOR

Başkan Genç, konuşmasının sonunda Sarıyerlilere müjde vererek, “Evlendirme binamız yakın zamanda bitiyor. Sanıyorum Kasım ayı meclis toplantımızı inşallah orada yapacağız. Belediye hizmet binamızın inşaat çalışmaları da hızla devam ediyor” dedi.
 
Bazı AK Partili meclis üyelerinin de sık sık Şükrü Genç’e teşekkür etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 4103 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT