Bozkır: O araziler Sarıyer’in malı

Bozkır: O araziler Sarıyer’in malı
AK Partili Selçuk Bozkır, Sarıgül’ün kaçırdığı arazilerin peşine düştü

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Selçuk Bozkır, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün seçim öncesinde Ayazağa’dan kaçırdığı değerli arazilerin peşine düştü.

 
Daha önce ‘Emlak Konut’un, Ali Ağaoğlu’nun “Maslak 1453” projesi kapsamında ilçe belediyesine “Belediye Hizmet Alanı” olarak devrettiği 15 dönümlük arazinin seçimden önce Şişli Belediyesi tarafından takas yöntemiyle Sarıyer’den kaçırıldığını’ gündeme getiren ve mahkemeye gitmesini sağlayan AK Parti Meclis Üyesi Selçuk Bozkır, yine benzer konuları belediye meclisine taşıdı. 
 

Rauf Denktaş Kültür Merkezi Şişli’nin mi olacak?

AK Partili Bozkır, Sarıyer Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında verdiği önergede şu soruları sordu; “Ayazağa halkının malı olan yine belediyecilik oyunları ile Şişli Belediyesi tarafından Sarıyer’den kaçırılan Rauf Denktaş Kültür Merkezi için ne yapacaksınız?  Belediyeye terk edilen yaklaşık 60 dönümlük Vadi İstanbul, Huzur Mah. Stad yanı ve Maslak’ta bulunan birçok değerli arazi için ne yapacaksınız? İki CHP’li komşu belediye olarak anlaşamayarak mahkemeye gittiğiniz Maslak arsaları için bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz? Bizim takip edip ortaya çıkardığımız bu arsalar dışında sizlerin takip edip ortaya çıkaracağınız Sarıyer’in değerleri var mıdır?” 
 

Bu haber toplam 8298 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT