Bozan ailesi oğulları Ege’nin adına tedavi merkezi açtı

Bozan ailesi oğulları Ege’nin adına tedavi merkezi açtı
Bozan ailesi, 6 yıl önce yakalandığı kistik fibroz hastalığı sonucu 17 yaşında yaşama veda eden oğulları Ege’nin ismini taşıyan poliklinik açtı
Sarıyer Spor Kulübü’nün eski Başkanı İbrahim Bozan, eşi Kudret Bozan ile birlikte Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 6 yıl önce yakalandığı kistik fibroz hastalığı sonucu 17 yaşında yaşama veda eden oğulları Ege’nin ismini taşıyan poliklinik açtı. “Ege Bozan Kistik Fibroz Merkezi” aynı hastalıkla mücadelede çocuklara hizmet verecek.
 
bozanic1.jpg
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin içerisinde bulunan “Ege Bozan Kistik Fibroz Tedavi Merkezi ve Alerji İmmünoloji-Göğüs Hastalıkları Polikliniği” tamamen yenilenerek, içerisinde tedavi için gerekli tüm cihazları alındı. Merkezin açılışına; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgün Enver, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 
Başhekimi Prof. Dr. Haluk Emir, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arvas, Çocuk Enerji ve Alerji Uzmanı Prof. Dr. Necla Akçakaya, Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Haluk Çokuğraş, Kistik Fibroz Derneği (KİFDER) Başkanı İlknur Görgün, hastane çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
bozanic2.jpg
Ege'nin adını yaşatmak istedik
Kudret Bozan, oğlunun adını verdiği merkezle ilgili, “Bu bölüm yeniden düzenlendi. Kistik Fibroz hastalığını ilgilendiren yeni cihazlar alındı. Ege'nin adını burada yaşatmak istedik. Ege'nin vefatına neden olan hastalığın tedavisi noktasında gerekli olan bu polikliniğin tamamı yeni araçlar da takviye edilerek yenilendi. Çocuklarımıza şifa getirmesini diliyorum” diye konuştu.
 
İbrahim Bozan’da tüm çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi dileğiyle bu merkezi açıyoruz. Bize bu imkânı veren Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber toplam 17168 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT