'Bomba gibi bir Sarıyer geliyor'

'Bomba gibi bir Sarıyer geliyor'
Yeni sezon öncesi çalışmalarına başlayan Sarıyer'in Teknik Direktörü Mehmet Birinci, "Zirve mücadelesi yapacak bir Sarıyer yaratmak istiyoruz" dedi.

Sarıyer Spor Kulübü yeni sezon için kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Mehmet Birinci yaptığı açıklamada, "Sarıyer yeni sezona bomba gibi girecek" dedi.

Birinci, "Bu sezon kesinlikle geçen sezondan farklı olacak. Geçen sezon lig başladıktan 5 hafta sonra takımın başına geçtim ve yapılan transferlerden bilgim yoktu. Fakat bu sezon yönetimimizle beraber ince eleyip sık dokuyoruz. Kulübümüze ciddi katkılar sağlayacak, hemde ekonomi olarak bütçemizin sınırlarını aşmayacak oyuncular transfer ettik. Kadromuza dahil ettiğimiz oyuncuların yanı sıra irtibatta olduğumuz 3-4 oyuncu daha var. İnşallah onlarda kısa bir zaman içinde sonuçlanacaktır" dedi.

Geçtiğimiz sezon Sarıyer'in kümede kalmak için çalıştığını belirten Birinci yeni sezonda üst sıralara oyanayacaklarını belirterek, "Zirve mücadelesi yapacak bir Sarıyer yaratmak istiyoruz. Grubumuzda zor ve bütçesi çok iyi olan kulüplerle karşılaşacağız fakat bizim de bu grupta sahada söyleyecek çok sözümüz olacak. Taraftarlarımızın hiç şüphesi olmasın ki, yeni sezona bomba gibi bir Sarıyer girecek" dedi.

10 gün boyunca kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan Sarıyer, 13 Ağustos'ta Kartepe'de ikinci kamp dönemine girecek.

Bu haber toplam 4072 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT