Boğazın sultanları yarı finalde

Boğazın sultanları yarı finalde
Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yarıfinal 1. grubunda tüm maçlarını kazanarak yarıfinale yükseldi.

"Boğazın Sultanları", oynadıkları yarı final birinci grup son maçında da Ankara Karayolları takımını 3-1 yendi. Bu sonuçla 1. lig yolunda bir engeli daha aşarak final four'a kalmayı başaran Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, son maçını da bir set vermesine rağmen 25-18, 25-19, 23-25 ve 25-20'lik sonuçlarla kazanmasını bildi.

Bu sonuçlarla Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol takımı, dün yendiği Ankara Karayolları, aynı grupta yer aldığı ve bir kez yenilip bir kez yendiği Karşıyaka, diğer grubun ikincisi Bursa Büyükşehir Belediye ile dörtlü finale kaldı.

Hedefe bir adım daha yaklaştık
Sarıyer Manşet’e konuşan Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Ergenç, “Yarı final müsabakaları 6.7.8 Nisan da Eskişehir’de oynanacak. Kızlarımız bu güne kadar muazzam bir performans ortaya koydular ve voleybol kamuoyunun ciddi anlamda sempatisini kazandılar. Önümüzdeki sene 1. lig te oynayacak performansı şimdiden tüm voleybol sevenlere gösterdik. Sezon başında tek bir hedefle yola çıkmıştık şampiyon olmak ve Sarıyer'i 1. lige taşımaktı. Bu zamana kadar hedefimiz için yoğun gayret gösteren kızlarımız, Eskişehir’de oynanacak yarı final müsabakalarında da gereğini yapacaklardır ve Sarıyer olarak hepimizi sevince boğacaklardır” dedi.

Bu haber toplam 1599 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT