Boğazın sultanları sezonu boğazda açtı

Boğazın sultanları sezonu boğazda açtı
Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol takımı yeni sezonu boğaz turu ile açtı. Geçtiğimiz sezonun tartışmalı transferi Kübalı Manken Yaima Ortiz, başkan yardımcıları ve müdürlerin ilgi odağındaydı.
Boğazın Sultanları, 2013-2014 sezonunun açılış töreni boğaz turu eşliğinde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon Acıbadem Bayanlar Ligi’nde başarılı bir grafik çizen Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı’nın yapılan transferlerle yenilenen kadrosu basına tanıtıldı. Sezon açılış törenine Voleybol Federasyonu İstanbul Temsilcisi Zeliha Işık, Antrenörler Vakfı Yöneticisi Jeyan Erben, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Recep Yel, birim müdürleri, Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Ergenç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

sultanic1.jpg
 
Ergenç: Bu yıl daha renkli olacağız
Sezonun açılış töreninin ev sahipliğini yapan Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Ergenç, Sarıyer’in sportif faaliyetler konusunda lider olduğunu belirtirken, “Kulübümüzün bu sezon ki açılışını böylesine güzel bir ortamda, birlikte gerçekleştiriyoruz. Sporda 4 yıl evvel gerçekleşen büyük hamle ile mahalli lige başladık ve 4 senede birinci ligin renkli takımlarından birisi olduk. Bu sene de çok daha renkli olacağına yüzde yüz inanıyorum. Bunun yanı sıra 900 çocuk ile başladığımız yaz spor okulları bu sene 3 bin kişi ile devam ediyor. 7 yaş ile 14 yaş arasında ki çocuklarımız Sarıyer Belediyesi’nin kolları arasında ve kendilerini spora hazırlıyorlar” dedi. 

Yel: Hepinizden başarı istiyorum
Spor kulübünden sorumlu olan Sarıyer Belediye Başkanı Recep Yel, “Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı olarak hep başarılıyız. Geçen sene fair play ödülünü aldık. Bu sene onu zaten alacağız. Dört büyüklere artık meydan okumamız lazım. Bende sporcuyum ve yenilmeyi, berabere kalmayı sevmiyorum. Çok güzel bir seyircimiz ve destekçilerimiz var. Hepinizden başarı istiyorum” şeklinde konuştu. 

Martıya yakışan bir sezon geçirmek istiyoruz
Eczacıbaşı ve Fenerbahçe’den transfer edilen ve milli takımda da forma giyen sporcularında aralarında bulunduğu takım kadrosunu ve antrenörleri basına tanıtan Antrenör Gökhan Edman, “Geçen sene Şubat ayında takıma geldim. Sarıyer’de olmaktan çok mutluyum. Bütün tecrübemi takıma aktarmaya çalışacağım. Çok enerjik, çok iyi mücadele eden, voleybolu keyif veren, Sarıyer’in martısına yakışan bir sezon geçiririz. Martı çok enerjik bir kuştur. Günde 20 saat uçuyor. Yavrusunu büyütmesi bile ayrı bir maceradır. İnşallah Sarıyer’e emeklerin karşılığını veren bir takım çıkartmak niyetindeyiz” dedi. 

sultanic2.jpg

Ortiz yeni transferlere destek verdi
Sezon açılışını pasta keserek kutlayan Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol takımı ve konuklar tekne ile boğazda keyifli bir tur attılar. Voleybolu bırakma kararı alan Kübalı oyuncu Yaima Ortiz, açılışa katılarak takım arkadaşlarına destek verdi.  Güzel oyuncu Ortiz başkan yardımcıları ve müdürlerinde ilgi odağındaydı. 

Ortiz‘in transferi çok tartışılmıştı
İlk kez Sarıyer Manşet ’in duyurduğu Kübalı manken Ortiz’in transferi Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Güzel oyuncuya verilen ücreti meclis gündemine getiren AK Partili Halil Canarıkan, Ortiz ‘in fotoğrafını göstererek, “Bu oyuncuya 1,5 milyon dolar mı verdiniz?” diye sormuş. CHP’liler ise “Şu güzelliğe bak az bile vermişiz” diye cevap vermişti. Sarıyer Manşet'in haberi üzerine Ortiz‘in transferi ulusal basının bir numaralı konusu haline gelmişti. 

Bu haber toplam 10038 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum