Boğazın sultanları şampiyon oldu

Boğazın sultanları şampiyon oldu
Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı, 2. Ligi’ne yükselme mücadelesinin son maçında galip gelerek şampiyon oldu.

Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi’ne yükselme mücadelesinin son maçında Trabzon İdman Ocağı’nı 3 – 1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Ankara Beştepe Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasında rakibi Trabzon İdman Ocağı’nı etkili bir mücadelenin sonunda mağlup eden bayan voleybolcular Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Final karşılaşması için Ankara’ya giden ve maçı tribünden takip eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bayan voleybol takımının uzun ve yorucu geçen bir sezonun ardından önemli bir başarıya imza atarak şampiyon olduğunu belirterek, “Bütün oyuncularımı teknik ekibi, yöneticileri ve emeği geçen herkesi tek tek tebrik ediyorum. Esas işimiz bundan sonra başlıyor daha büyük başarılara ulaşmak için daha çok çalışacağız. Takımımızın ikinci ligde de başarılı olacağına inancım tam” dedi.

Çekişmeli geçen ve 24 dakika süren ilk setti 25 – 19 önde tamamlayan bayan voleybol takımı, 27 dakika süren geçen ikinci seti 24 - 26 geride tamamladı. Üçüncü sete hızlı başlayan voleybolcular 25 - 13’lük skorla rakibine şans tanımazken son seti de 25 - 14 alarak maçı 3 - 1 kazandı.

İkinci Lige yükselme başarısı gösteren takımlara Aroma Voleybol Ligleri sponsoru Aroma'nın Halkla İlişkiler Müdürü Sinem Uğurgün özel ödüllerini verdi. Dereceye giren takımların şilt ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık takdim etti.

Ankara’da gerçekleştirilen ve üç gün süren turnuvada oynadığı üç maçı da kazanan Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı, önümüzdeki sezonda Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek.
 
Yarın İstanbul’a dönecek olan voleybol takımı saat 13.30’da Maslak Ordu Evi’nin önünde oluşturulacak konvoyla karşılanacak. Kutlamalar daha sonra Sarıyer Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek etkinliklerle sürecek.

Bu haber toplam 1588 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT