Boğazın derbisinde dostluk rüzgarı

Boğazın derbisinde dostluk rüzgarı
Sarıyer, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda kendi evinde Beşiktaş’a 4-0 yenildi. Beşiktaş’ın golleri Cenk Tosun (2), Olcay ve Motta'dan geldi.
Sarıyer, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda kendi evinde Beşiktaş’la karşılaştı. İki takımın taraftarları arasında dostluk görüntülerinin hakim olduğu maça Sarıyerliler yoğun ilgi gösterdi.
 
Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan müsabakada; Beşiktaş Cenk Tosun'un attığı golle maçın hemen başında 1-0 öne geçti. Maçın 10. dakikasında Olcay Şahan'ın golüyle Beşiktaş skoru 2-0 yaptı. Mücadelenin ilk yarısı 2-0 lık skorla sonuçlandı. Beşiktaş ikinci yarının 49. dakikasında Motta ile skoru 3-0'a taşıdı. Cenk Tosun maçın 65. dakikasında fileleri havalandırarak kendisinin 2. takımının 4. golünü attı. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 4-0 sonuçlandı. 
 
SARIYER- BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ
Ziraat Türkiye Kupası F grubu 1.hafta karşılaşması olan Sarıyer-Beşiktaş maçı öncesi Sarıyer Belediyesi ve Sarıyer Spor Kulübü yöneticileri basın mensuplarına dostluk yemeği verdi. Sarıyer meydanındaki bir restoranda gerçekleşen yemeğe Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Sarıyer yöneticisi ve ses sanatçısı Ferhat Göçer ile basın mensupları katıldı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen yemek sonrası Sarıyer-Beşiktaş maçı için stada geçildi.
 
ÇARŞI, SARIYER’E DENİZDEN ÇIKARMA YAPTI, SARIYERLİLER İSKELE’DE COŞKUYLA KARŞILADI
Siyah beyazlı taraftarlar Sarıyer’e deniz yoluyla geldi… Ziraat Türkiye Kupası’nda Sarıyer’e konuk olan Beşiktaşlı taraftarlar Sarıyer iskelesine gelirken ortaya sıra dışı görüntüler çıktı. Motordan inen yaklaşık 100 kişilik Çarşı Grubu ise "Sarıyer sen bizim kardeşimizsin" tezahüratı yaptı. Bu arada daima iyi ilişkiler içerisinde bulunan iki takım taraftarları arasında hiçbir tartışma yaşanmazken, maç öncesi tribünlerden, “Beşiktaş-Sarıyer el ele” tezahüratlarının yükselmesi de fair play adına güzel anlar yaşattı.
 
BEŞİKTAŞ İZDİHAMI
YUSUF Ziya Öniş Stadı'nda Beşiktaş izdihamı vardı. Sarıyer-Beşiktaş maçı başlamasına rağmen birçok taraftar stat dışında kaldı. Yaşanan izdihama güvenlik güçleri müdahalede bulundu. Bu arada siyah beyazlı yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Berkan Gocay ve Faik Akdil de tribüne geçerken izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı. 

Bu haber toplam 5379 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT