Boğazda Ekrem İmamoğlu konvoyu 

Boğazda Ekrem İmamoğlu konvoyu 
Kireçburnu Limanı’ndaki bazı tekneler Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacıyla İstanbul Boğazı’nda konvoy yaptı.

“Her şey çok güzel olacak, İmamoğlu varsa umut var” pankartları ile kıyıda peş peşe hareket eden tekneler boğazda yüzen ve sahilde yürüyüş yapan İstanbullular tarafından da büyük destek gördü.

Vatandaşlar destek verdi

Sahil boyunca teknelere el sallayarak destek veren vatandaşlar cep telefonlarıyla teknelerin oluşturduğu konvoyun fotoğraflarını çekerek “Her şey çok güzel olacak” mesajlarıyla sosyal medyada paylaştı.

konvoy-ic0.jpg

Demokrasi mücadelesine katkı sunmak istedik

İstanbul Boğaz’ındaki Ekrem İmamoğlu konvoyuna tekne sahiplerinden Adem Ayverdi, Mehmet Ayverdi, Ateş Bozok, Taner Çetinkaya, Hüseyin Vatansever, İsmet Kızılarslan, Sinan Çalışkan’ın yanı sıra limanda bulunan çok sayıda kişi katıldı.

Adem Ayverdi konvoya katılanlar adına yaptığı açıklamada, “Ekrem İmamoğlu bizim seçilmiş belediye başkanımızdır ve 23 Haziran’da daha büyük bir farkla seçerek, İstanbullunun iradesine karşı duranlara en güzel cevabı vereceğiz. 23 Haziran’da yeni bir başlangıç olacak ve Ekrem abi ile İstanbul’a huzur gelecek. Ekrem Başkanımızın dediği gibi bu bir demokrasi mücadelesidir ve biz de demokrasi mücadelesine destek vermek için bu konvoyu düzenledik ” dedi.

konvoy-ic1.jpgkonvoy-ic3.jpgkonvoy-ic4.jpgkonvoy-ic5.jpgkonvoy-ic6.jpgkonvoy-ic7.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 4593 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT