Boğazda ekonomik, lüks ve mega yat kiralama organizasyonları

Boğazda ekonomik, lüks ve mega yat kiralama organizasyonları

Özel günleriniz ya da kurumsal organizasyonlar için boğazda yat kiralamayı düşünenler bu haberimizi dikkatli şekilde okusunlar. Bu haberde sizlere İstanbul sınırları içinde ve çoğunlukla boğazda özel tekne ve yat kiralama hizmeti veren www.yatkiralama.net hakkında işinize yarayarak bilgiler vermeye çalışacağız. Ekonomik, lüks ve mega özelliklere sahip konforlu yatları sadece yaz aylarında değil kış aylarında da aralıksız olarak kiraya veren firma profesyonel ekibi ile son derece ekonomik ücretler karşılığında hizmet veriyor. Evlenme teklifi, doğum günü, evlilik yıldönümü, yüzme turu, iftar yemeği, sabah kahvaltısı, mezuniyet balosu ve daha buraya yazamadığımız aklınıza gelen her türlü yemekli ve yemeksiz organizasyon için bu firmadan özel yat kiralama hizmeti alabilirsiniz. 2 kişiden 30 kişiye kadar hizmet verebilen farklı kapasite ve özelliklerdeki yatlarda misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyorlar.

Son derece sade ve profesyonel olarak hazırlanmış internet sitelerinde yat kiralama organizasyonları ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları bulunmaktadır. Bu tarz kiralama işlerinde insanların en çok merak ettikleri konuların başında gelen fiyat bilgisi sitede detaylı ve net bir şekilde verilmiş. Siteye giriş yaparak en üst kısımdaki seçenek kutucuklarından kişi sayınızı, kaç saat kiralama yapmak istediğiniz, menü tercihinizi ve varsa ekstra hizmet taleplerinizi işaretlerseniz firmaya ait olan tüm yatların kiralama ücretleri ekranda görünecektir. Yat görsellerini tıklarsanız ilgili yatların teknik bilgilerini ve fotoğraflarını görebilirsiniz. Kısacası siteye giriş yaparak yat kiralama fiyatları dahil merak ettiğiniz her şeyi rahatça öğrenebilirsiniz. Site içeriğinin diğer firmalarla kıyaslanmayacak derecede zengin olduğunu da çekinmeden söyleyebiliriz.

lazerle-teklif.jpg

Yatların çoğunluğu Bebek, Arnavutköy ve Kuruçeşme sahillerinde bağlı bulunuyor ve genelde hareket ve bitiş noktaları olarak da bu semtler ile Anadolu yakasında Beylerbeyi ve Kuleli kıyıları herhangi bir fiyat farkı almadan kullanılabiliyor. Daha uzak yerlerden başlangıç ve bitiş yapılması istenirse ekstra ücretler ödenmesi gerekebilir. Ayrıca ücretli yerlerin (marina, iskele vb.) kullanılması istenirse, buralarda ödenmesi gereken ücret müşterilere aittir. Seçtiğiniz yatı bağlı olduğu yerde birebir görme imkanınız da var. Bunun için tek yapmanız gereken şey firmadan randevu almak. Mümkün olan en kısa süre içinde size yatı gezdireceklerdir. Bu sayede içiniz daha rahat bir şekilde rezervasyon yapabilirsiniz.

evlenme-teklifi-(1).jpg

Şirketin servis olarak sunduğu sabah kahvaltısı, kokteyl ve yemek menüsünün detaylarının yanı sıra boğazda yapılan tur esnasında gezilecek olan yerler, organize edilen turlar ve rezervasyon bilgileri site içeriğinde vardır. Daha önce organize edilen turlarda çekilen video ve fotoğraflara da site üzerinden erişim mümkündür. Haftalar hatta ve hatta aylar öncesinden rezervasyon yaptıran kişilerin varlığını hatırlatarak elinizi çabuk tutmanızı ve rezervasyon işlemini son günlere bırakmamanızı tavsiye ederiz. Beğendiğiniz yatı müsait durumda bulmak istiyorsanız ne kadar erken işlemleri başlatırsanız o kadar iyi olur. Sevdiğiniz kadına artık evlenme teklifinde bulunmanın zamanının geldiğini düşünüyorsanız özellikle son yıllarda bir trend haline gelen teknede evlilik teklifi organizasyonları hakkında detaylı bilgi almak için rezervasyon işlemlerini başlatmak için vakit kaybetmeden siteyi ziyaret edin! Sevdiğiniz kadına hayallerindeki anı yaşatmak için bundan iyisi olamaz..

Bu haber toplam 4861 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT