Bir hafta kala CHP 2. Bölgede bomba kulis

Bir hafta kala CHP 2. Bölgede bomba kulis
29 Mart’ta yapılacak olan önseçime sayılı günler kala yarış iyice kızıştı.
Güçlü isimlerin bulunduğu 2. Bölgede kıyasıya yarış devam ediyor.  Adaylar ilk 5’e girmek için yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Önseçim adayları CHP’li üyeler arasında anket yaptırarak durumlarını ölçmeye çalışıyorlar. Adaylar yaptıkları anketlere göre yakın rakiplerine karşı çeşitli taktiklerle öne çıkmanın hesaplarını yapıyorlar. CHP kaynaklarından aldığımız bilgilere göre; yapılan anketlerde ilk 5 isim ilçelere göre değişiyor. Üye yoğunluğunun en çok olduğu Sultangazi, Zeytinburnu ve Sarıyer gibi ilçelerde kıyasıya yarış var. Anketlere göre hangi ilçede kim kimi çizecek onun hesapları yapılmaya başladı.
 
Alınan bilgilere göre anketlerde 6 isim başa baş gidiyor. Anketlerde; Aykut Erdoğdu, Dr. Cengiz Alp, Şinasi Öktem, Mehmet Sevigen ve Mustafa Sarıgül arasında sıralama değişiyor.
 
İkinci 5’te ise Yüksel Mansur Kılınç, Seyfullah Beysülen, Yılmaz Yıldız, Ercan Karakaş bayanlarda ise Betül İstanbullu var. 

2. bölgede 25 ile 30 bin arası üyenin sandığa gitmesi bekleniyor. İlk 5’e girebilecek isimlerin ise 9 bin ile 12 bin oy alabileceği tahmin ediliyor. 

Son 3 günde belli adaylar arasında ittifaklar yapılacak. 

Bu haber toplam 5012 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT