'Bir belediye başkanı nankör olmayacak!'

'Bir belediye başkanı nankör olmayacak!'
Mustafa Sarıgül, Bakırköy’den Sarıyer'e mesaj gönderdi: “Bir belediye başkanı geldiği yeri unutmayacak. Önce partisini tanıyacak nankör olmayacak” dedi.
Pazar günü Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, konuşmasının bir bölümünde ilçe belediye başkanlarına da göndermelerde bulundu. Konuşmasının bu bölümüne “Benimle çalışacak nasıl bir belediye başkanı istiyorum” sözleriyle başlayan Sarıgül, daha önce Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e yönelttiği eleştirileri de yineleyerek Bakırköy’den Sarıyer’e üstü kapalı mesaj gönderdi. 


Bakırköy’den Sarıyer’e gönderme! 

Belediye başkanının sahip olması gereken özellikleri sıralayan Sarıgül, “Bir başkan geldiği yeri unutmayacak. Bir belediye başkanı önce partisini tanıyacak nankör olmayacak. Sabah 6’da kalkıp gece 11'e kadar çalışacak. Koltuğuna yapışmayacak. Halkla beraber olacak, bireysel değil toplumsal düşünecek. Bir belediye başkanı mübarek kurban bayramında, ramazan bayramında, yılbaşında yurttaşlarla birlikte olacak. En önemlisi yakınlarına ve başkan yardımcılarına tweet attırmayacak ” diye konuştu.  Bakırköy’deki mitinge Sarıyer’den de çok sayıda CHP’li katıldı. Partili ilçe belediye başkan aday adaylarının da hazır bulunduğu mitingde Sarıgül, partisinin İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile vatandaşları selamladı.
 

Sarıgül daha önce de Şükrü Genç’e bu sözlerle yüklenmişti

Sarıgül aday olmadan önce Sarıyer’de ve Ayazağa’da yaptığı konuşmalarda Şükrü Genç’i ima ederek “O geldiği yeri inkâr ediyor. Babasına ondan çok emeğim var. Ama o koltuğu görünce her şeyi unuttu” demişti. Sarıgül, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcılarından birinin kendisinin aleyhinde attığı bir tweeti de hatırlatarak, Ayazağa’da kalabalık bir ortamda Hayati Kaptanoğlu’na, “O’na söyle attığı tweetlere dikkat etsin. Bunların hesabını soracağım” demişti. 
 

Sarıgül, “Bunun hesabını çok kötü soracağım” demişti

Sarıgül, Sarıyer’deki bir organizasyonda da yaptığı konuşmada ise, “Ayazağa denilince mahvoluyorum. Bütün konsantrasyonum bozuluyor. Bir gecede Sarıyer’e verildi ya. Ama bunu alanlar da itiraz etmediler. Verenler demokrasi ayıbı işlediler, alanlar da bu ayıba sonuna kadar katıldılar. Bunun hesabını çok kötü soracağım” demişti.

Sarıgül’den Genç’e ağır sözler

Bu haber toplam 9273 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
5 Yorum