Biberoğlu’dan sert açıklama

Biberoğlu’dan sert açıklama
Sarıyer Spor Kulübü’ne aylar öncesinde adaylığını açıklayan ancak üyeliği genel kurula takıldığı için kongrede aday olamayan işadamı Başar Biberoğlu sert bir basın açıklaması yaptı.

İşte Başar Biberoğlu’dan gelen basın açıklamasının tam metni:

SARIYER HALKINA SESLENİŞ
Sarıyer Spor Kulübü'ne uzun yıllardır kimsenin sahip çıkmadığını ve her geçen senenin Sarıyer için daha kötü sonuçların doğuracağını düşündüğüm için kulübümüze başkanlık adaylığımı açıklamıştım.

Kurulduğu tarihten bu yana Sarıyer, Sarıyer olalı en ufak bir mal varlığına sahip olamamıştır, bu bizi etkileyen ve bu sürece girmemizi sağlayan en önemli etkendi. Sarıyer Spor Kulübü, üzülerek söylüyorum ki yenilikçiliği ve gelişimi engelleyen, sayısı çok fazla olmamasına rağmen yaşlı bir grubun kafatasçı zihniyetine yıllarca yenik düşmüştür. Kulübümüz Sarıyer halkından uzaklaştırılmış ve gün geçtikçe kafatasçı grubun oyuncağı haline gelmiştir.

27.05.2012 pazar günü yapılan kongrede 41 kişilik ekibimden üyelikleri bulunmayan ben ve yönetime aday 12 kişilik ekibim üyeliklerimizin onaylanmaması nedeniyle seçime girememiş ve Sarıyer Spor Kulübü’nün büyümesi, gelişmesi bir kez daha engellenmiştir. Üyeliklerimizin onaylanması için kongre salonunda bulunan 160 kongre üyesinden yalnızca 50-60 kişi el kaldırarak olumlu veya olumsuz oy kullanmıştır. Peki diğer 100 kişi neden salonda yokmuş gibi üyeliklerimize müdavim olmadılar? Bu durum kafalarda ayrı bir soru işareti oluşturmuştur.

Sarıyer Belediyesi’nin açıkça Saffet Akkoyun’u desteklemesi üyeler üzerinde ciddi baskılar kurmuş, belediye ile aralarının açılmaması adına sessiz kalmışlar ve maalesef üyeliklerimizin onaylanmasında salonda hiç yokmuş gibi davranmışlardır. Eğer üyeliklerimiz onaylansaydı ve seçime 2 aday olarak gidilseydi seçimi kazanma ihtimalimiz %90'dı...

Bunu bilen diğer başkan adayı Saffet Akkoyun Sarıyer Spor Kulübü tarihine yakışmayan bir şekilde, üyeliklerin onaylanması için yapılan açık oylamada elini, Başar Biberoğlu’nun üye olmaması için kaldırdığı görülmüş ve bu olay Sarıyer’de üzüntüyle karşılanmıştır.

Başar Biberoğlu seçime gitmesin diye yapılan bu kumpas maalesef korkaklığın en açık göstergesidir. Saffet Akkoyun ve yönetim kurulu üyeleri bizimle sandıkta mücadele edemeyecek kadar aciz ve basiretsiz olduklarını tüm Sarıyer halkına göstermişlerdir. Sarıyer Spor Kulübü 35 mahalleden oluşan bir ilçe takımı olmasına rağmen bugünkü tablo yalnızca 2 mahalle ile sınırlı kaldığını ispat ediyor. Aşiyan’dan Kısırkaya’ya kadar olan tüm mahallelerimizin insanları Sarıyer Spor Kulübü’nde söz sahibi olmalıdırlar. Kulübün küçük kalmasından dolayı egolarını tatmin eden yaşlılar grubundan halkımız artık hesap sormalıdır. Sarıyer Spor Kulübü kimsenin tapulu malı değildir.

Tüm Sarıyer halkına sesleniyorum! Kulübümüze sahip çıkalım, yolun sonuna geldik... Bu kulüp yalnız ve yalnızca Sarıyer halkının kulübüdür ve sonsuza dek öyle kalmalıdır...

Saygılarımla
Başar Biberoğlu

Bu haber toplam 2930 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT