Betül İstanbullu’nun acı günü

Betül İstanbullu’nun acı günü
CHP’nin sevilen kadın siyasetçilerinden Betül İstanbullu’nun babası Şerafettin Ünlü, düzenlenen cenaze töreninin ardından Yeniköy’de toprağa verildi.
CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Betül İstanbullu’nun babası ve Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Babür İstanbullu'nun kayınpederi Şerafettin Ünlü, tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nde vefat etti. 82 yaşında hayata veda eden Ünlü için Yeniköy Yeni Camii’nde tören düzenlendi. Ünlü’nün naaşı düzenlenen törenin ardından sevenlerinin omuzlarında Yeniköy’deki aile mezarlığına götürülerek toprağa verildi. 
 
Sevenleri yalnız bırakmadı
Törene; Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tok, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASK Başkanı Ali Düşmez, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül, Gazeteci Ali Kırca, CHP eski Meclis Üyeleri Erdal Sarıgöl ve Adnan Ayber, Cem Vakfı Sarıyer Şube Başkanı Ebu Zeyit Sait Kıral, CHP Belediye Başkan Aday Adayları Dr. Cengiz Alp ve Dr. Cengiz Tamer,  muhtarlar, CHP ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri, Şişli Belediyesi’nin çok sayıdaki çalışanı ve sevenleri katıldı. Baba acısıyla sarsılan Betül İstanbullu, ablası Nejla Ünlü Tunçel, kardeşi Sibel Ünlü ve eşi Babür İstanbullu ile birlikte taziyeleri kabul ederken, arkadaşlarının desteği ile zar zor ayakta durabildi.
 
CHP’li Başkanlar çelenk gönderdi 
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise cenaze törenine çelenk göndererek İstanbullu ailesinin acısını paylaştılar.
 
Kılıçdaroğlu telefonla aradı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Betül İstanbullu’yu telefonla arayarak taziyelerini ilettiği öğrenildi.
 
Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Şerafettin Ünlü ’ye Allah’tan rahmet, Betül İstanbullu ve ailesine başsağlığı dileriz.
 

Bu haber toplam 7948 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT