Belediyede paranın başına O İSİM geçiyor!

Belediyede paranın başına O İSİM geçiyor!
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, önümüzdeki günlerde belediyedeki kadroda yeni bir revizyona gidecek.

Belediyede yeni bir başkan yardımcısı atanmayacak ancak, başkan Yardımcıları Mustafa Tok ile Yüksel Tutak’ın görevleri değişecek. Ayrıca müdür ve müdür yardımcısı olmak üzere 12 kişi de görevden alınıp yerine yeni isimler atanacak.

Paranın başına Yüksel Tutak oturacak

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak

Sarıyer Belediyesi’nde değişecek müdürler hemen hemen netleşti. Gidecek ve geleceklerin listesi Şükrü Genç’in önünde. Yaşanacak revizyonda en dikkat çeken ayrıntı ise başkan yardımcıları ile ilgili olacak. Başkan Yardımcısı Mustafa Tok ile Yüksel Tutak’ın görevlerinde değişiklik olacak. Mustafa Tok’a bağlı olan Mali Hizmetler Müdürlüğü ve ihalelerin yapıldığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü Yüksel Tutak’a bağlanacak. Yüksel Tutak’a bağlı Çevre Koruma Müdürlüğü ve Veteriner Müdürlüğü ise Mustafa Tok’a bağlanacak. Bu değişikliğin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği belirtiliyor. Tutak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki trilyonluk ihaleleri alan Ali Yavuz’a yakınlığı ile biliniyordu.
 

Müdür ve müdür yardımcıları değişecek!

Öte yandan Sarıyer Belediyesi’nde birçok müdür de değişecek. Değişecek olan müdürlerin özellikle Gökan Zeybek’e bağlı olan müdürlükler olacağı belirtiliyor. Bu müdürlerin belirlenmesinde ise Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz’ın etkili olduğu öğrenildi. Yapılacak olan değişiklilerde müdür ve müdür yardımcıları olmak üzere 12 kişi değişiyor. Tüm değişikliklerin Ramazan’dan sonra yapılacağı tahmin ediliyor.
 
Öte yandan bazı meclis üyelerinin “kendilerini deneyimli meclis üyesi olarak” tanımladıklarını ve diğer meclis üyelerine emir verir şekilde konuşmaları da CHP grubunda rahatsızlık yarattı. Yeni meclis üyelerinin bu rahatsızlıklarını belediye Başkanı Şükrü Genç ile paylaşacakları da gelen bilgiler arasında.
 
Öte yandan Sayıştay müfettişlerinin de belediyede denetim yaptığı öğrenildi.

Bu haber toplam 8891 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
6 Yorum