Belediye korsan gazete ve broşür için uyardı

Belediye korsan gazete ve broşür için uyardı
Seçimlere kısa süre kala Sarıyer’de dağıtılan korsan gazete ve broşürler tepki topladı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i hedef alan söylemlerin bulunduğu korsan gazete ve broşür için açıklama yapıldı. Sarıyer Belediyesi korsan gazete ve broşürdeki yalan yanlış bilgilere itimat etmemeleri için Sarıyerlileri uyardı. 

Belediyenin sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Genel seçimlere 24 saat kala Sarıyer’in birçok mahallesinde “Güncel haberler, Cesur Kalemler YAZIYOR” başlıklı korsan, künyesiz bir gazete ve sözde “Sarıyer’in Sözcüleri” imzalı broşürlerle Sarıyer Belediyesi ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yine hedef seçildi.

Kim ve kimler tarafından dağıttırıldığı bizce iyi bilinen tek sayfalık broşür ve gazete, ilçemizin mülkiyet sorunu konusunda ipe sapa gelmeyen yalan ve iftira dolu bilgiler ile Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e yönelik hakaretleri içeren yazılarla sabahın kör karanlığında sokaklara atıldı.

Kim olduklarını biliyoruz? Aynı kalemler, aynı yalan ve iftiralar!

Sarıyer’e ve Sarıyer halkına verecek hiç birşeyleri olmayanların başvurdukları bu ahlaksız yol ve Belediye Başkanımıza yönelik hakaret kampanyasına halkımız daha geçen yıl yüzde 52 oyla gereken dersi vermişti. 

Halkın iradesine bile saygıları olmayan sözde “cesur kalemler!” dün olduğu gibi bugün de sahte isim ve aynı yalanlarla yeniden sahnede. Üstelik seçimlere saatler kala..!

İftiralardan ve yalanlardan medet umanlar bir kez daha deşifre oldu! Sarıyer’e hizmet etmek yerine hizmetleri baltalayanları, engelleyenleri iyi biliyoruz artık. Sarıyerli de biliyor.

Bu tür yalan ve iftiralar Sarıyer halkında karşılık bulmuyor! 

“İstanbul’un Yükselen Değeri” Sarıyer bu türden alçak ve bel altı saldırılarla irtifa kaybetmeyecektir.

Yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla bu açıklamayı Sarıyer’in ve ülkemizin sağduyulu halkıyla paylaşıyoruz."

Bu haber toplam 3065 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT