Belediye başkanı ile meclis üyesi tartıştı

Belediye başkanı ile meclis üyesi tartıştı
CHP Meclis Üyesi Özgür Doğan’dan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e şok sözler: “Sen kimsin bizim evde aday olmadın mı?”

Sarıyer Belediye Meclisi’nin 2013 yılındaki ilk toplantısında oldukça ilginç olaylar yaşandı. Yaşanan olaylardan biri ise Şükrü Genç’in eski dostu Kamber Doğan’ın yeğeni olan CHP Meclis Üyesi Özgür Doğan ile Belediye Başkanı Şükrü Genç arasında yaşanan tartışma oldu.

Olay şöyle yaşandı: Toplantının bitmesinden hemen sonra CHP’liler grup odasına geçti. Şükrü Genç orada bulunan meclis üyelerine fıkra anlatacaktı. Ancak fıkranın tarzından dolayı bayan Meclis Üyesi Seher Suaydın’a “Seher hanım istersen hemen çık da ben arkadaşlara bir fıkra anlatacağım” dedi. Genç’i yanlış anlayan Özgür Doğan, “Böyle gizli kapaklı ne anlatacaksınız” diye çıkıştı. Sinirlenen Genç ise, “Çık dışarı ayağımın altına alıp ezerim seni” dedi.

Şükrü Genç’in bu sözleri üzerine Doğan, “Sen kimsin beni eziyorsun. Bizim evde aday olmadın mı?” diye bağırdı. Bazı CHP’li meclis üyeleri araya girerek olayın büyümesini engelledi. Sinirleri bozulan Şükrü Genç ise fıkrayı anlatmaktan vazgeçti.

Bu haber toplam 9764 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum