BBP Sarıyer Adayı Hüseyin Koç'a saldırı!

BBP Sarıyer Adayı Hüseyin Koç'a saldırı!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Koç bugün öğle saatlerinde FSM Mahallesi’ndeki İmamı Azam Camisi’nde Cuma Namazı’na gittiği sırada bir grubun saldırısına uğradı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Koç bugün öğle saatlerinde FSM Mahallesi’ndeki İmamı Azam Camisi’nde Cuma Namazı’na gittiği sırada bir grubun saldırısına uğradı. Aracı büyük zarar gören Koç’u cami cemaati kurtardı.

bbpic1.jpg

Olayla ilgili olarak bilgi veren Hüseyin Koç, “Seçim çalışmaları için kullandığımız aracı cami önüne park ettikten sonra abdest almak için camiye gireceğimiz sırada kim olduklarını bilmediğimiz ve sayıları 15 kişiyi bulan kadınlı erkekli bir grubun sopalı saldırısına uğradık. Aracımızın üç camını parçalayan grup slogan atarak bize yöneldiği sırada cami cemaati tarafından koruma altına alındık. Daha sonra olayla ilgili olarak emniyete bilgi verdik” dedi.
 

Koç; Sarıyer artık güvenli değil!

bbpic2.jpg

Sarıyer Manşet'e konuşan Koç, “5 yılda Sarıyer’imizin ne hale geldiği ortada. Ne yazık ki Sarıyer’imizi yaşanılmaz hale getirdiler. Memleketi savaş alanına çevirmek isteyen gruplar bize saldırdı, canımızı zor kurtardık. Bu saldırı sadece bana değil Türk Milletine ve değerlerine yapılmış bir saldırıdır” dedi.
 
Parti aracının camları parçalanan Hüseyin Koç ve şoförü Mustafa Koçyiğit saldırıdan yara almadan kurtuldu. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek ifade veren Hüseyin Koç, olayın faillerinin yakalanmasını istedi.

Bu haber toplam 11035 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT