Baykalcı Gökan Zeybek bir anda Sarıgülcü oldu!

Baykalcı Gökan Zeybek bir anda Sarıgülcü oldu!
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül daha aday adaylık başvurusu yapmadan, CHP İBB Meclis Üyesi Gökan Zeybek kendisini aday ilan etti.
9 Kasımda CHP’ye katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Grubunu ziyaret etti.

Sarıgül’ün ziyareti üzerine; CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav’a yakınlığı ile bilinen İBB Meclis Üyesi Gökan Zeybek’in facebook üzerinden yazdığı mesaj şaşırttı.

Sarıgül’ün fotoğrafını paylaşan Zeybek, altına da “CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bugün İl Başkanımız Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte ziyaret etti” diye yazdı.

Zeybek’in bu yorumu Sarıyer’deki CHP’ler içinde “40 yıllık Baykalcı bir anda Sarıgülcü oldu” yorumlarına neden oldu. Zeybek, ayrıca İBB Aday Adayı Gürsel Tekin’in il başkanlığı döneminde de yönetiminde yer alıyordu.
 
AK Partili Coşgun’dan ilginç yorum: “Bu ne şirinlik”
Zeybek’in bu mesajına AK Partililerden de ilginç bir yorum geldi. AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun facebook hesabından; “CHP Meclis Üyesi Gökhan Zeybek Sarıgül’ü direk aday yapmış. Bu ne şirinlik? Kendisi ve Şükrü Bey adına manidar bir hareket.” şeklinde yorum yaptı.

gokazeybekface.jpg

Bu haber toplam 9592 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
6 Yorum