Başkanlık seçimi 17 Temmuz’da

Başkanlık seçimi 17 Temmuz’da
Sarıyer Spor Kulübü olağan kongresinde başkanlık seçimlerinin 17 Temmuz’a ertelenmesi kararı alındı.

Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen olağan kongrede yeni bir başkan adayı çıkmaması ve Mehmet Akdağ’ın da genel kuruldan 2 haftalık ek süre talep etmesi üzerine başkanlık seçimlerinin 17 Temmuz’da gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, belediye meclis üyeleri, eski yöneticiler ve taraftarların katılımıyla gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan başkanlığı seçimleriyle başladı. Sami Canel’in divan başkanı seçildiği kongrede faliyet, hesap ve denetim raporları okunduktan sonra Mehmet Akdağ başkanlığındaki yönetim ibra edildi.



TOPLAM BORÇ 2 MİLYON 189 BİN
Mehmet Keskin tarafından okunulan hesap raporunda Mehmet Akdağ’ın 2 milyon 889 bin TL borçla kulübü devraldığı, 2010-2011 döneminde 5 milyon 265 bin TL gelir ve gider gerçekleştiği belirtildi. 2 milyon 804 bin TL yöneticilerin kulübe bağış yaptığı açıklanırken kulübün resmi borcunun 2 milyon 189 bin TL olduğu belirtildi.

Yönetimin ibra edilmesinin ardından Salih Acarel, Sezai Kula, Erol Korkmaz, Altan Özbek ve Adnan Özcan raporlarla ilgili düşüncelerini aktardılar.

AKDAĞ: KİMSE ENDİŞE ETMESİN
Kongrede konuşma yapan Sarıyer Spor Kulübü Başkan Mehmet Akdağ,”Şuanda kulislerde konuşulan futbolcuların kulübü alacaklarından dolayı mahkemeye vermesi durumu, önceki dönemi kapsamaktadır. Bizim dönemimizde bulunan futbolcularımızın bizden alacakları 25 kuruş resmi borç yoktur.Kulübümüzün birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bugüne kadar kulübümüz için hiçbir belediye başkanının yapmadığını Şükrü Genç yaptı. Her zaman yanımızda olan kendisine çok teşekkür ediyoruz. Herşey yolunda, kimse herhangi bir konuda endişe etmesin” derken Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise, “Birlik ve beraberliğin aynı derecede devam etmesi ve herkesin aynı çerçeve içerisinde birleşmesi gerekiyor. Sarıyer Spor Kulübü’ne kalite getirerek hep beraber kurumsallaşmasını sağlamalıyız. Sarıyer’de Sarıyerliler el ele vererek, maçlarda alınan sonuçlara göre değil yapılan icraatlara göre değerlendirmeler yaparak bu kurumsallığı gerçekleştirmelidir" dedi.



BAŞKANLIK SEÇİMİ 17 TEMMUZ’DA
2011-2012 sezonu tahmini bütçe 4 milyon 200 bin TL olarak açıklanırken, genel kurulda yapılan oylama sonucunda gündemdeki başkanlık seçimi maddesinin 17 Temmuz’a ertelenmesi kararlaştırıldı.

SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 2132 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT