Başkandan kaymakama hoşgeldin ziyareti

Başkandan kaymakama hoşgeldin ziyareti
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Kaymakamlığı’na atanan Gürsoy Osman Bilgin’e hoşgeldin ziyaretinde bulundu.
Şükrü Genç’e ziyaretinde Başkan Yardımcıları Yüksel Tutak, Mustafa Tok, Semra Kartal, Gökan Zeybek, İsmail Erdem ve Sevgi Atalay eşlik etti.
 

Başkan Genç, Sarıyer’i anlattı

Ankara’nın Polatlı İlçesi’nden Sarıyer’e atanan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin’e Sarıyer’in doğası, tabiatı ve ekonomisi hakkında bilgi veren Genç, İstanbul’un en huzurlu ilçelerinin başında gelen Sarıyer’i en zengin ve en yoksul halkın bir arada yaşadığı yegane bölgelerden biri olduğunu belirtti.
 
ziyaretic1.jpg
 

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin'den Genç’e teşekkür

Sarıyer’de ki ilk izlenimlerini paylaşan Kaymakam Bilgin, Sarıyer’i çok beğendiğini sözlerine ekledi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcılarına nezaketlerinden ötürü teşekkür etti.
 
Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin’in yanından ayrıldıktan sonra Kaymakamlık binasındaki diğer müdürlükleri de ziyaret eden Başkan Genç, sırasıyla Tapu Müdürü Garip Çölmen, Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, SGK Merkez Müdürü Gamze Pak ve Ferahevler Mahalle Muhtarı Turan Öztürk’e iyi çalışmalar diledi ve yaklaşan bayram nedeniyle tebriklerini iletti.

Bu haber toplam 3513 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT