Başkan Genç’ten taraftara: Birlik olup başaracağız

Başkan Genç’ten taraftara: Birlik olup başaracağız
Sarıyer Spor Kulübü 1940 Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç sevgi gösterisiyle karşılandı.

Sarıyer Spor Kulübü 1940 Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç sevgi gösterisiyle karşılandı. Başkan Genç; “Sarıyer’in yarınlarını inşa ediyoruz. Birlik olup başaracağız”

Göreve geldiği günden bu yana Sarıyer Spor Kulübü’ne yaptığı katkılarla taraftarın sevgisini kazanan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, taraftarlar derneğini ziyaret ederek sohbet etti. Sarıyer Spor Kulübü 1940 Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Efe ve çok sayıda taraftarın hazır bulunduğu ziyarette; Sarıyer’in mevcut durumunu, yapılacak çalışmalar, taraftar sorunları ve yapılacak projeler ve çözümler ele alındı.

sariyer-ic1.jpg

Sarıyer’e martı heykeli geliyor

Samimi bir havada sohbet şeklinde gerçekleşen toplantıda Başkan Şükrü Genç, yakında Sarıyer Meydanı’nda çok güzel bir martı heykeli yapacağını söyledi. Toplantıya katılan taraftarlara seslenen Genç, “Sahil kenarına, Sarıyer'e yakışan, uçan martılardan daha güzel martı heykeli yapıyoruz. Sadece bir şeyin üzerine oturtarak değil, konulu bir heykel. Sarıyer taraftarlarının ve özellikle de Sarıyer'e gelen herkesin merakla, içtenlikle önünde fotoğraf çekileceği, Sarıyer'den bir hatırayla döneceği bir heykel olacak. Onun açılışını da birlikte yapacağız. Sarıyer taraftarı orada olacak’ dedi.

sariyer-ic2.jpg

Birlik olup başaracağız

Sarıyer’in hedefinin bir üst lige çıkmak olduğunu vurgulayan Başkan Genç, “Ancak bunu tek başına ne takım ne taraftar ne de yöneticiler yapabilir. Bir elin 5 parmakları gibi olmalıyız. Birlik olup başaracağız. Bunun yanında biz günü kurtarmanın peşinde değiliz. Takıma alacağımız birkaç topçu sadece bir geçiş dönemine hizmet edebilir. Tesisleşmeden tutun sabit gelire sahip olmak için çalışmalara kadar kulübü yukarıya kaldırmak istiyoruz. Biz Sarıyer’in yarınlarını inşa ediyoruz. Açıkçası buna da Sarıyer’in gücü yeter” diye konuştu.

Sarıyerli taraftarlar Başkan Genç’e çiçek ve Sarıyer Spor Kulübü atkısı hediye etti.

sariyer-ic3.jpg

Bu haber toplam 3780 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT