Başkan Genç'ten afet bölgesindeki ekiplere teşekkür

Başkan Genç'ten afet bölgesindeki ekiplere teşekkür
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ayda bebeğin 91 saat sonra canlı bir şekilde enkaz altından çıkarılmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ayda bebeğin 91 saat sonra canlı bir şekilde enkaz altından çıkarılmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Bölgede aralıksız bir şekilde çalışan tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Genç, “Mucizelere tanık olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İzmir’de meydana gelen 6,9’luk depremin ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte deprem bölgesine giden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, incelemelerini sürdürüyor. Sarıyer Belediyesi’nde görevli mühendis ve mimarlardan oluşan 6 kişilik teknik ekibin de İzmir’e gelmesiyle alandaki incelemelere hız verilecek. Özellikle yerel yönetimlere çok fazla iş düştüğünü belirten Başkan Genç, bütün ekiplerin İzmir halkına destek olma noktasında ellerinden geleni yaptığını belirtti. Genç, Ayda isimli bebeğin 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı’ndan canlı bir şekilde çıkarılmasının ardından yayınladığı mesajda, deprem bölgesinde çalışan bütün ekiplere teşekkür etti.

genc-ic1-002.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE MİNNETTARIZ

Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi; “Mucizelere tanık olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elif bebekten sonra Ayda kızımız 91 saat sonra enkaz altından kurtarıldı. AFAD ve AKUT ile koordine şekilde çalışan Kadıköy Belediyesi ekipleri, Ayda'nın kurtuluşunda büyük rol oynadı. Bu vesileyle depremin meydana geldiği günden bugüne kadar gece gündüz demeden çalışan AKUT, AFAD, belediyelerin arama kurtarma ve teknik ekipleri, sivil toplum kuruluşları, itfaiye ve sağlık ekipleri ile gönüllülerin yanı sıra hayata tutunan bu minik canın kurtuluşunda emeği geçen herkese minnettarız.”

Bu haber toplam 25633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT