Başkan Genç, sokak hayvanlarını unutmadı

Başkan Genç, sokak hayvanlarını unutmadı
İstanbul’da beklenen kar yağışı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Sarıyer Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Sokak hayvanlarının olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Sarıyer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler ilçedeki tüm mahallelerde sahada olacak.

Kar çalışmalarını bizzat kendisi takip eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Veteriner İşleri Müdürü Sibel Helvacıoğlu ve görevli personellerle birlikte sahada besleme noktalarını gezerek çalışmaları yakından izledi.

karmama1.jpg

Kar çalışmalarıyla ilgili de basına açıklamalarda bulunan Başkan Genç, Sarıyer halkının kar yağışından hiçbir şekilde olumsuz etkilenmemesi için hazırlıklarını titizlikle tamamladıklarını söyledi.

Sokak hayvanlarının beslenmesini de yakından takip eden Başkan Genç, “Sokaktaki can dostlarımızın mamalarına sevgimizi katarak beslemeye devam ediyoruz. 98 besleme noktasıyla çalışma arkadaşlarımız onları aç bırakmamaya çalışıyor. Tekrar hatırlatmak istiyorum, Sarıyer'de hiçbir canlı sahipsiz değil. Herkesin gönlü rahat olsun” diye konuştu.

Başkan Genç daha sonra sahada görev yapan belediye personeliyle birlikte Bahçeköy’deki Hacıosman Çorbacısı’nda yemek yedi.

karmama2.jpgkarmama3.jpgkarmama4.jpgkarmama5.jpgkarmama6.jpg

fot1.jpgfot3.jpgfot2.jpg

Bu haber toplam 5643 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT