Başarıya bir ödül de Kaymakam’dan..

Başarıya bir ödül de Kaymakam’dan..
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, ‘Uluslararası Biyoçeşitlilik Günü’nde düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen ‘Uluslararası Biyoçeşitlilik Günü’nde çizdikleri resimlerle dereceye giren öğrenciler ödüllerini Kaymakam Ömer Karaman’ın elinden aldı.
 
Kaymakam Ömer Karaman yarışmada dereceye giren Hatemoğlu Ortaokulu öğrencileri Ayça Bozkurt, İlayda Nur Akbaş, Duygu Öztürk ve İclal Gergin ile resim öğretmenleri Özlem Kıran’ı makamında konuk etti.

kodul2.jpg

Doğayı ve çevreyi korumayı amaç edinip, insanların bu konuda bilinçlenmeleri için gerçekleştirilen etkinlikler içinde yer alan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere laptop, bisiklet ve fotoğraf makinesi ödülleri verildi. Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin ile Orman ve Suişleri Bölge Müdür Yardımcısı Hilmi Özdemir de bulunarak öğrencilerle öğretmenlerini kutladı. Başarılı öğrencileri tebrik eden Kaymakam Ömer Karaman ise ödül töreninden sonra konuklarına ikramda bulunup, onlarla bir süre sohbet etti.

kodul3.jpg

kodul1.jpg

Bu haber toplam 10192 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT