Balahatun İlkokulu öğrencileri 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı

Balahatun İlkokulu öğrencileri 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sarıyer Balahatun İlkokulu öğrenci ve velilerinin katılımıyla coşku içinde kutlandı.

Sarıyer Kapalı Spor Salonu'nda 23 Nisan için özel program düzenleyen Balahatun İlkokulu öğrencileri izleyenlere çeşitli gösteriler sunarken, programa Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Namık Şişman, Balahatun İlkokulu Müdürü Temel Kurt ile okul idaresi ve veliler katıldı.

Okul öğretmenlerinden Havva Uyar'ın sunumuyla başlayan programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Balahatun İlkokulu Müdürü Temel Kurt yaptığı konuşmada; "98 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünü kutluyoruz. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmiştir ve dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır. 23 Nisan törenleri cumhuriyetimizin nasıl zorluklarla kurulduğunu anlatır, günümüzde de herkesin gözü ülkemizin üzerinde. Senelerce farklı yollarla bizi birbirimizden ayrıştırmaya çalıştılar, olmayınca içten bölmeye çalıştılar, o da olmayınca komşu ve Müslüman ülkelere saldırmaya başladılar. Biz öğretmenler böyle durumlarda söyleyecek çok sözümüz olmasına rağmen en güzel cevabı yetiştirdiğimiz yeni nesille veriyoruz" dedi.

balahatun-ic2.jpg

Öğrencilerin hazırlamış oldukları gösteriler salonda renkli görüntülere sahne olurken, tüm gösteriler izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

balahatun-ic1.jpgbalahatun-ic3.jpgbalahatun-ic5.jpg
balahatun-ic4.jpgbalahatun-ic6.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 7299 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT