Bakan Yılmaz: Sarıyer, 5 yıl daha kaybetmesin!

Bakan Yılmaz: Sarıyer, 5 yıl daha kaybetmesin!
Sivas Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’a destek amacıyla, meclis üyesi adayları ve Sivaslı kanaat önderlerine yemek verdi.

Sivas Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’a destek amacıyla, meclis üyesi adayları ve Sivaslı kanaat önderlerine yemek verdi. AK Parti’nin projelerinin konuşulduğu toplantıda, bakan ve milletvekilleri Sarıyerlilere önemli mesajlar verdi.

sivas8_by.jpg

Baltalimanı’ndaki Oba Retaurant’ta organize edilen yemeğe önemli isimler katıldı. Bakan İsmet Yılmaz ve Sedat Özsoy’un yanı sıra, Sivas Milletvekili Ali Turan, Sivas eski Milletvekili Selami Uzun, AK Parti Meclis Üyesi adayları Nurettin Çelik, Hüseyin Coşgun, Verda Yiğit, Mustafa Tosun, Vural Akbulut, Sivas ilçe, köy dernekleri başkan ve yöneticileri ile Sivaslı işadamları katıldı.
 
sivas5_by.jpg

Özdemir, “Sarıyer bu seçimde kaderini oylayacak!”

Açılış konuşmasında Sivaslı hemşerilerini selamlayan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Sarıyer bu seçimde kaderini oyluyor. 50 yıldır kangren haline gelmiş birçok sorunumuz var. Sivas bizim için özel ama Sarıyer’de bizim için çok özel. Bu fırsatı hemşeriler olarak da değerlendirelim. Sarıyer’in huzuru ve emniyeti tehdit altındadır. Bunu en iyi yine sizler görüyorsunuz. AK Parti’nin seçimi alma konusunda Sivaslılar olarak hepinizin desteğini beklemekteyiz” diye konuştu.
 

sivas6.jpg

Bakan Yılmaz; “Sarıyer 5 yıl daha kaybetmesin”

Sarıyer’deki hemşerilerinden 30 Mart için destek isteyen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ”Bir 5 yıl daha kaybetmemek için bizim vekaleti ehil olanlara vermemiz lazım. Kanadı kırık kuş uçamaz ancak yürür, milletin koştuğu durumda bizim uçmamız lazım. Kuşun iki kanadından biri Merkezi yönetimdir. Merkezi yönetim ile uyum içerisinde çalışacak bir yerel yönetim şarttır. Diğer kanat ise hem Büyükşehir’deki hem de ilçe belediyesi arasındaki uyumdur.  Eğer biz, gerek merkezi hükümet ile gerekse de Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışacak tercihi yapamazsak Sarıyer kaybeder, İstanbul kaybeder. Bu seçimde Sarıyer, AK kadrolara teslim edilecektir” dedi.
 
sivas1_by.jpg


sivas2-002.jpg

Özsoy, “Sivaslı kardeşlerimle hep birlikteyim” 

Sivaslıların alkışları arasında kürsüye çıkan AK Partili Sedat Özsoy,  bu seçimlerin Sarıyer için çok önemli bir fırsat olduğuna değindiği konuşmasında, “Eğer bu fırsatı Sarıyer kaçırırsa çok yazık olur. Ben inanıyorum ki biz bu seçimi şuanda kazanmış durumdayız. Bu durum bize rehavet getirmeyecek, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Arkamızda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan bizzat bulunuyor her desteği bize sağlıyor. Kadir Başkanımız da dimdik arkamızda. CHP sadece dedikoduyla Sarıyer’i idare etmeye çalışarak yalanlar söylemeye devam ediyorlar. Biz bu yalanlara fırsat vermeyeceğiz, bu seçimi mutlak kazanacağız ve Sarıyer’in kangren haline gelen mülkiyet sorununu çözüp, dev projelerimizi Sarıyer’e kazandıracağız. Sivaslı kardeşlerimizle her zaman birlikteyiz. Destekleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

sivas3-002.jpg

Ali Turan: “Sarıyer ile Büyükşehir’i birleştirmemiz şart”

Sarıyer’de meclis üyeliği yaptığı dönemde de büyük hizmetlere imza atan Sivas Milletvekili Ali Turan, bu seçimlerin Türkiye için önemine değinerek, “Bu memleket hepimizin memleketi, bugüne kadar başka siyasi partilere oy vermiş olabiliriz. Bu seçimde biz, Sarıyer’e bir belediye başkanı seçmeyeceğiz aynı zamanda Türkiye’nin geleceğini de seçeceğiz. Sarıyer bir 5 yıl kaybetti ama bir 5 yıl daha kaybetmesin. Sarıyer’de 2 dönem meclis üyeliği yaptım. Sarıyer’in sorunlarını en iyi bilenlerden birisiyim. Bu sorunların giderilmesi için meclis üyeliğim boyunca ilçe başkanlarımız ile birlikte büyük mücadeleler verdik. Yerel yönetimlerde iktidar olamayınca taşıma suyla değirmen dönmüyor. Onun için Sarıyer’de de mutlaka iktidar olmamız gerekiyor. Biz Büyükşehir olarak tapu verelim diyoruz problem çıkarıyorlar, hastane yapalım diyoruz yine başka problem çıkartıyorlar. O yüzden Sarıyer’deki yerel yönetim ile Büyükşehir’deki yerel yönetimi birleştirmemiz lazım” dedi.
 
sivas7.jpgsivas4-001.jpg

Bu haber toplam 6482 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum