Bakan Bozkır yarım saat ilçe başkanını bekledi

Bakan Bozkır yarım saat ilçe başkanını bekledi
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma programı ilginç görüntülere sahne oldu.
İlçe Başkanı Salih Bayraktar programa gecikince AB Bakanı Volkan Bozkır’ı, ilçe yöneticisi Cemil Özbalta karşıladı.
 
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşmada bir ilk yaşandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır yaklaşık 30 dakika makamda İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ı beklemek zorunda kaldı.   
 

ÖZBALTA'DAN BAŞKANLIK PROVASI!

,c2.jpg

Salih Bayraktar gecikince bayramlaşma programı için ilçe başkanlığına gelen Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır’ı, yaklaşan ilçe kongresinde ismi adaylık için konuşulan Cemil Özbalta karşıladı. Bakan Bozkır, Özbalta’yı ilçe başkanı zannederek “sayın başkan” diye hitap etti. Özbalta'nın, ilçe başkanının olmadığı fotoğrafları alel acele facebook sayfasında paylaşması ise yaklaşan kongre öncesi farklı yorumlandı.
 

BAYRAKTAR'A, EKREM ERDEM VEKALET ETTİ

ic3-002.jpg

Bakan Bozkır, ilçe başkanlığına geldikten yaklaşık 15 dakika sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem geldi.  Ekrem Erdem,  İlçe Başkanı’nın koltuğunu boş görünce “İlçe başkanı yok mu?” diye sordu. Odada bulunan ilçe yöneticileri “henüz gelmedi başkanımız biraz gecikti” diye cevap verince, Erdem,  “O zaman ben vekâlet edeyim” diyerek Salih Bayraktar’ın koltuğuna oturdu. Bakan Volkan Bozkır ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem yaklaşık 30 dakika İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ı beklemek zorunda kaldı.
 
Bayraktar’dan dolayı bayramlaşma programı da gecikince ilçe binasında soğuk rüzgârlar esti. Bazı partililer, “CHP’li Şükrü Genç ziyarete gelseydi başkan geç kalmazdı, çiçeklerle karşılardı” diyerek eleştirilerde bulundu. 


BAKAN BOZKIR: BELLİ Kİ SARIYER'DE BİR HATA YAPIYORUZ

Bayramlaşma töreninde konuşan AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ise partililere mesaj vererek, “Belli ki Sarıyer’de bir hata yapıyoruz. Hep kendi resmimize bakarak Sarıyer’i kazanmayı düşünüyoruz. Sanıyorum bu resmi biraz büyütmemiz lazım. Bu resmi büyütemezsek, Sarıyer’de bizi hep üzen rakamlarla yetinmek zorunda kalacağız” diye konuştu.
 
Bayramlaşma programından sonra bazı partililerin ve ilçe yöneticilerinin morallerinin bozulması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 5476 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
6 Yorum