Bahçeköy'ün koku çilesi bitti

Bahçeköy'ün koku çilesi bitti
AK Parti İlçe Başkanı devreye girdi İSKİ kanalın üzerini kapattı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın girişimleri sonucunda Bahçeköy halkının yıllardır şikâyetçi olduğu koku problemi çözüldü. Kemer Mahallesi’nde açıktan akan kanalın üzeri İSKİ tarafından kapatıldı. Kokudan kurtulan halk İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teşekkür etti. 

Bahçeköy’deki Kemer Mahallesi ve Saklı Koru Sitesi’nin içinden geçen atık su kanalı yaydığı kötü koku nedeniyle mahalle halkını rahatsız ediyordu. Mahalle halkı bu sorunu birçok kez başta Sarıyer Belediyesi olmak üzere yetkili kurumlara götürdü. Sorun çözülmeyince mahalle halkı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’den yardım istedi. Özdemir, konuyla ilgili Meclis Üyesi İsmail Bülbül’ü görevlendirdi. İSKİ ile defalarca yapılan görüşmeler sonucunda kanalın üzeri kapatıldı.

fotogaleri.jpg
AK Partiden Bahçeköyde esnaf ziyareti galerisi resim 3
 
Özdemir mahalle halkıyla birlikte çalışmayı yerinde inceledi
Büyük bir sorundan kurtulduklarını belirten Bahçeköylüler, “Kokudan camlarımızı açamıyorduk. Huzurumuz kalmamıştı. Kanalın üstü kapatıldı. Artık rahat bir şekilde camlarımızı açıp orman havası solumaya başladık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştular. 

Özdemir, “Buradaki koku derdi bitti”
Hüseyin Özdemir’de Sarıyer’de belediyenin kendilerinde olmamasına rağmen en önemli hizmetlerin AK Parti tarafından getirildiğini belirterek; “Halkımıza ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Bu mahalle ile ilgili sorun bize yaklaşık 1,5 yıl önce geldi. Biz de gerekli görüşmeleri yaptık ve halkımızın bu talebine duyarsız kalmadık. İSKİ’nin yaptığı çalışma sonucu kanalın üzeri kapatıldı. Atık su artık kapalı bölümden geçecek. Buradaki koku derdi bitti. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Partiden Bahçeköyde esnaf ziyareti galerisi resim 10
 
Esnaftan sıcak karşılama
Başkan Özdemir, pazar günü kanal çalışmasını inceledikten sonra, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi ile birlikte Kemer Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Özdemir esnaf ziyaretinin ardından da bir kahvehanede oturup halkla sohbet edip çay içti. Bahçeköy halkı AK Parti’nin Sarıyer’e yaptığı hizmetler için Özdemir’e teşekkür etti.

Bu haber toplam 5366 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum