Bahçeköy Life Park'ta düzenlenen konserde 3 kişi öldü

Bahçeköy Life Park'ta düzenlenen konserde 3 kişi öldü
Bahçeköy yolundaki Life Park’ta düzenlenen Life on Color organizasyonunda tam bir dehşet gecesi yaşandı.

SARIYER MANŞET ÖZEL HABER

Bahçeköy Life Park'ta düzenlenen organizasyonda 19 - 20 yaşlarında 3 genç hayatını kaybetti. Partiye katılan çok sayıda gencin de çeşitli hastanelerde yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Dünyanın en renkli partisi olarak da bilinen Life on Color geçtiğimiz Cumartesi günü Bahçeköy’deki İstanbul Life Park’ta gerçekleştirilmişti. Edinilen bilgilere göre; partinin devam ettiği saatlerde alanda bazı gençler fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşları olay yerine ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan gençlerden 3 tanesi hayatını kaybettiği,  en az 6 kişinin de yoğun bakımda tedavi altına alındığı belirtildi. Savcının olay yeri incelemesinin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri incelenmek üzere adli tıpa gönderildi.

Uyuşturucu ya da alkol zehirlenmesi

Ölen gençlerin yakınlarına hastaneden gençlerin uyuşturucu ya da alkol zehirlenmesinden ölebileceği bilgisi verildiği belirtiliyor. Ancak kesin ölüm nedenleri adli tıp raporundan sonra öğrenilecek.

Ölen gencin amcası konuştu

Hayatını kaybeden 19 yaşındaki Turgay Ergin’in amcası Adnan Ergin, Sarıyer Manşet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Bizim çocuğumuz uyuşturucu kullanmıyordu. Alkol olarak da bira içtiğini biliyoruz. Orada neler oldu bilemiyoruz. Kesin ölüm nedeni adli tıp raporundan sonra belli olacak. Ama bize söylenen uyuşturucu ya da alkol zehirlenmesi. Gerisini bilmiyoruz” dedi. 

Dünyaca ünlü isimler sahne aldı

'One Colony' ev sahipliğinde Fedde Le Grand, Adventure Club, Atmozfears, Bolier, Caked Up (Oscar Wylde), Dannic, Carnage, Danny Avila, Noisecontrollers, Paris & Simo, Pham, Shapov, Sick Individuals, Sunnery James & Ryan Marciano, Twoloud, Vicetone, Arem Özgüç, Arman Aydın, Sercan Yanbay ve Sheldon Blake gibi elektronik müziğin dünyaca ünlü isimleri sahne almıştı.

Bu haber toplam 27565 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum